Da li ste zainteresovani za pretplatu na kompletno izdanje "Bilja i zdravlja" u elektronskom obliku?
Da, svakako
Zavisi od uslova pretplate
Ne
HOROSKOP
21. jul - 4. avgust 2006.
OVAN
Vi želite bajku, a ne vidite ono što je tik do vas. Osoba koja već dugo žudi za vama i koja vas izuzetno privlači, uporno čeka da napravite prvi korak. Planove na poslovnom planu, bar za sada, držite u tajnosti. Tek kada budete potpuno sigurni da su ostvarivi, možete i saradnicima obećati “med i mleko”. Vašu osetljivu kožu zaštite od sunca.

BIK
Teškoće u vezi su takve, da mogu da osnaže vašu ljubav i da joj daju potvrdu. Naravno, ako se potrudite da zajedničkim snagama prevaziđete sve prepreke. Mnogo toga zavisi, pre svega, od vas. Imate izuzetno snažnu volju, stoga se ne žalite na umor, koji u ovom trenutku dolazi iz vaše bezvoljnosti. Obratite se i saradnicima za pomoć. Tople večernje kupke ublažile bi vašu napetost.

BLIZANCI
Ne dopustite da vam se problemi sa poslovnog plana mešaju u ljubav. Neka vam partner bude podrška, s obzirom da on to može i hoće. Ne zapostavljajte izabranika, koliko god da vam je teško. Na poslovnom planu je suviše nejasnih situacija, u kojima se vi ipak sasvim dobro snalazite. Ne ulazite ni sa kim u konflikte, osobito ne sa nadređednima. Više voća na trpezi, potpomoći će vašu vitalnost.

RAK
Aktivni ste na svim poljima, osim na ljubavnom. Učaurili ste se i samo je pitanje vremena kada ćete da zakoračite unazad. Svesni ste, verovatno, da ovakvo ponašanje ne utiče pozitivno na vašu vezu. Odlučite sami. U poslu pokušajte da pronađete zlatnu sredinu. Ili se preterano zamarate, ili ste isuviše nonšalantni. Pri tom, često ne osetite koji je pravi momenat za akciju, a koji za strpljenje. Nešto lošije varenje negativno utiče na vaše raspoloženje.

LAV
Iako vam je stalo do veze, očigledno je da vam je više stalo do sopstvenog dostojanstva. Ne pokazujete emocije u onoj meri‚ u kojoj ih zaista osećate, a vaš partner za sada pristaje na tu varijantu. Ipak, možda i on poželi više?! Preozbiljno shvatate većinu situacija na poslovnom planu. Ne zaboravite da je osećaj za humor jedan od najsnažnijih pokretača i da širi pozitivnu energiju. Obratite pažnju na kičmu.

DEVICA
Savladali ste teškoće na emotivnom planu, zbog čega se osećate rasterećeno, a mnogi i spremno za novu vezu. Ovog puta otvorite četvoro očiju. Malo više realnosti ne bi vam bilo na odmet. Vaša sklonost diplomatiji, uslovljava vaše dalje poslovne korake. Stoga ne zanemarujte saradnike, čak ni one koji vam ne deluju značajno. Nesanice su u vašem slučaju proizvod napetosti. Potrudite se da osvetlite svoju podsvest, koliko je to moguće.

VAGA
Izgleda da svi oko vas više žive vaš život, nego vi sami. Svi vas savetuju “za vaše dobro’’, a vaša veza sve dublje zapada u probleme. Oslonite se na sebe i partnera. Malo više samopouzdanja ne bi vam škodilo. Što se posla tiče, pokušajte da ne odustajete pre nego i pokušate. Nije vam svojstven ovakav način funkcionisanja i bolje bi bilo da tako i ostane. Zdravi ste.

ŠKORPION
Vaš partner je prihvatio da ste vi ta strana koja dominira u vašoj vezi, ali ne bi bilo loše da bar ponekad načinite i iznimku. Korigujte ponašanje, jer se vaš izabranik oseća prilično ugroženo, zapostavljeno i povređeno. Pozitivna je vaša potreba da držite konce u vlastitim rukama, ali postoje i periodi kada se morate pouzdati i u druge. Ovaj je upravo takav. Snažna unutarnja nervoza čini da vam krvni pritisak često oscilira.

STRELAC
Zaljubljeni ste do ušiju, ali niste ni sami sigurni u koga. Dovoljan vam je i sam taj osećaj koji greje srce, sve dok ne naiđete na onu pravu osobu. A ni to nije daleko. Naprotiv! Grize vas savest jer ste nonšalantni u poslu, baš sada kada se čini da se otvaraju nove šanse. To je najlošija varijanta. Ili iskoristite šta vam se nudi, ili dignite ruke od svega. Ali ne dozvolite sebi da se bespotrebno osećate loše zbog toga. Ne predstoje vam zdravstveni problemi.

JARAC
Ništa vas u toj meri ne zbunjuje, kao nestalnost partnera, jer ova osobina ne spada u vaše karakterne crte. To ne znači da ne biste mogli da pokažete malo više razumevanja. Ubirate plodove svog rada i ne treba da krijete zadovoljstvo koje pri tom osećate. Neko će još pomisliti i da ste nezadovoljni. Nešto oslabljena vitalnost vašeg organizma zahteva više odmaranja. Pronađite slobodno vreme i za zdravlje.

VODOLIJA
Kada je o ljubavi reč, glava vam je trenutno poprilično u oblacima. A i sami znate da prizemljenje može da bude neprijatno i bolno. Da li da u uzavrele emocije ubacite bar trunčicu razuma, ili ne, morate da odlučite sami. Značajniji priliv novca omogući će vam da započnete novi poslovni projekat, o kom već duže razmišljate. Budite oprezni, ali i hrabri. Čuvajte disajne odrage, moguće su lakše tegobe.

RIBE
Vaš partner se u toj meri trudi oko vas, da vi počinjete da se pitate da li mu je savest čista. Ne brinite, ali pokušajte iskreno i otvoreno da razgovarate. Ne dopustite da vas ophrvu crne misli. Pred vama je mogućnost napredovanja na poslovnom planu. Dvoumite se jer ste na dosadašnjem mestu uspeli da ostvarite izuzetno pozitivne kolegijalne odnose, što svakoj ribi mnogo znači. Šta god da odlučite, nećete pogrešiti. Vaše zdravlje je u ravnoteži.


Izbor iz sadržaja:

Mirka Vasiljević
Zlatna ruža puca od zdravlja

Aleksandar Vučić
Ispao mami iz naručja!

Vera Čukić
Imam baštu sa 70 vrsta bilja!

Naučna senzacija
Med topi kilograme !

Tajna vitamina B 17
Koštica kajsije ubija rak

Dionisov grm
Leče i voda i prah vinove loze

Masažom protiv dijabetesa
Blagi dodir vlaži usta

Razrokost
Izravnajte svoje ogledalo

Kafa
Crni merak u dvoje

Zdrava zimnica
Napravite džem sa lekovitim biljem

Polne bolesti
Higijena zdravlje čuva