Da li ste zainteresovani za pretplatu na kompletno izdanje "Bilja i zdravlja" u elektronskom obliku?
Da, svakako
Zavisi od uslova pretplate
Ne
HOROSKOP
04.08.2006.-18.08.2006.
OVAN
Ne tražite skriveni smisao u otvorenim i iskrenim izjavama ljubavi. Naprotiv, na nežnost odgovorite nežnošću. Nemate realnih razloga za sumnjičavost i ljubomoru. Neobičan splet okolnosti dovešće vas u situaciju u kojoj možete da izaberete novu delatnost. Budite oprezni i dobro razmislite za šta ste, zapravo, sposobni, a zašta niste. Brzopleti ste i nepažljivi. Moguće su lakše povrede, posebno posekotine.

BIK
Šarmantni i erotični, zračite harizmom kojoj bi retko ko odoleo. Ipak, budite oprezni. Osim što ćete osvojiti osobu do koje vam je izuzetno stalo, može vam se desiti i da privučete nekoga ko vam je veoma odbojan. Hrabro ste rizikovali i sada očekujete dobit. Ali, dobit će premašiti sva vaša, pa i najsmelija, očekivanja. Investirajte u novi poslovni projekat. Emotivno i mentalno ste u skladu, a samim tim i snažni i zdravi.

BLIZANCI
Osećate obavezu prema osobi za koju ste, do skoro, bili emotivno vezani. Koliko će trajati ovakva faza u kojoj sami sebe morite grižom savesti, zavisi samo od vas. Inicijativa koju ste ispoljili je, trenutno, prava stvar da biste uspeli da ostvarite pozitivan pomak na poslovnom planu. Ne brinite, nećete ostati nezapaženi, naprotiv! Nešto lošiju cirkulaciju krvi pospešićete redovnim fizičkim aktivnostima.

RAK
Emocije koje je probudila osoba za koju ste nekada bili vezani štete vašoj trenutnoj zajednici. Ne mešajte prošlost i sadašnjost. Čini se da ste zaboravili sve one teške trenutke kroz koje ste prošli. Ukoliko je tako, nemojte se iznenaditi ukoliko se oni ponove. Za uspeh na poslovnom planu morate imati veoma jasan plan. Izbegavajte šećer u svojoj ishrani. Vreme je da promenite loše navike.

LAV
Pozitivna, stabilna emotivna veza funkcioniše na međusobnom davanju i primanju. U vašem slučaju, čini se da ste skloni da primate, ali dajete teško, ili, ‘’na kašičicu’’. Neka vas, stoga, ne čudi nezadovoljstvo partnera. Uspešnost na poslovnom planu je proizvod vašeg zalaganja i truda, ali to ne znači da sa saradnicima ništa ne treba da delite. I vama je, na ovaj način, zadovoljenje uskraćeno. Ne predstoje vam značajniji zdravstveni problemi.

DEVICA
Pred vama je period romantike, a ko god tvrdi da Device nisu sklone romantici, duboko greše. Opustili ste se, što vam, obično, nije lako, i uživate u svom ljubavnom životu. Na poslovnom planu, perfekcionista, trudite se da pružite maksimum. Međutim, bez obzira na vaše zalaganje, pozitivni rezultati izostaju. Očigledno da ne zavisi baš sve od vas. Opustite se. Možda je to način da se situacija pokrene sa ‘’mrtve tačke’’. Osetljivo vam je grlo.

VAGA
Vaša voljena osoba je, očigledno, u istom raspoloženju u kome ste i vi. A to znači da vas očekuju predivni strastveni trenutci tokom naredne dve nedelje. Ukoliko ste, slučajno, Vaga koja je slobodna, predstoji vam poznanstvo na koje, sasvim sigurno, nećete moći da ostanete ravnodušni. Nesporazumi u sredini u kojoj radite nisu vaša krivica. Stoga se ne ponašajte kao da sve vi treba, ili možete, da razrešite. Vaše zdravlje je sasvim solidno.

ŠKORPION
Loša taktika je da osobu do koje vam je stalo pokušate da zaintrigirate tako što ćete je načiniti ljubomornom. To je način koji bi vas, svakako, podstakao na akciju, ali ne zaboravite da nismo svi isti. Od sebe tražite i očekujete veoma mnogo, ali vaši kriterijumi nisu uobičajeni, stoga, prema saradnicima ne morate biti oštri. Jedino što, na ovaj način, možete postići je da izgubite osobe u koje možete imati poverenja. Nešto osetljiviji urinarni trakt.

STRELAC
Ljubavna priča koja vama sledi je, uglavnom, slilčna svim ljubavnim pričama. Zapravo, u mislima vam je samo jedna, ta, osoba, I…,ništa više. A kako će se ova priča okončati, trenutno nije važno. Uživajte u njoj dok traje. Priželjkujete promenu u odnosu na svoju karijeru, ali na vidiku ne postoji ništa novo. Potrudite se da u svom poslu budete što je moguće efikasniji. To je, takođe, jedan od načina da svoje želje i realizujete. Nesanice iziskuju ozbiljniji pristup.

JARAC
Možete se osloniti na svog partnera, što je svakom tipičnom, pa i atipičnom Jarcu, od izuzetnog značaja. Uspeli ste da izgadite odnos pun razumevanja i poverenja, ali nešto tu, kao, da nedostaje. Možda malo više strasti?! Teškoće sa nekom vrstom papirologije, ili sa bilo kakvim administrativnim poslovima, su trenutne. U svakom slučaju, ne opterećujte se suviše, prepustite ih saradnicima na koje se, i inače, možete osloniti. Više boravite u prirodi.

VODOLIJA
Pesimistično ste raspoloženi što se, logično, ogleda i u vašoj vezi. Ovo je, zapravo, period, kada će mnoge Vodolije, izaći iz svojih zajednica, ali prilično nepromišljeno, sa potrebom da bilo šta promene i to po svaku cenu. Imajte u vidu da promena, veoma lako, s obzirom na vaše stanje, može da bude i negativna. Ukoliko ikako možete, priuštite sebi odmor. Izuzetno vam je potreban, gotovo neophodan.

RIBE
Pred vama je period u kome ćete, doneti veoma značajne odluke na emotivnom planu. Period nosi odgovor na pitanje ‘’ili-ili’’, tako da će mnoge Ribe zaplivati bračnim vodama, a neke, pak, ostati same, ali ne i usamljene. Došlo je i vaših pet minuta. Sve što ste želeli, šta ste planirali, sada može da se realizuje. Volje imate, samim tim i energije, dakle, uzmite stvar u svoje ruke. Vašem organizmu je neophodno više vitamina.


Ljubav - Posao - Zdravlje
OVAN - 4 - 5 - 4
BIK - 5 - 5 - 5
BLIZANCI - 4 - 5 - 4
RAK - 3 - 4 - 4
LAV - 3 - 4 - 5
DEVICA - 5 - 4 - 4
VAGA - 5 - 4 - 5
ŠKORPION - 4 - 3 - 4
STRELAC - 5 - 4 - 3
JARAC - 5 - 4 - 5
VODOLIJA - 2 - 4 - 3
RIBE - 5 - 5 - 4


Izbor iz sadržaja:

Ljiljana Blagojević
Melem iz imalinske kutije

Slobodan Lalović
Dobiću škrge od žene

Lenka i Srboljub Arsić
Unuka i deda u riznici nasleđa

Narodna medicina
Melem od majke Beloruskinje

Ajurveda saveti
7 načina da budete mlađi 20 godina

Travar Brana Radović
Trener otkrio moć hiljadu zlatnika

Napravite sami bebi kozmetiku
Bebe okupane kamilicom

Rekreacija
Bezbol na srpski način

Kajen paprika
Rashladite se malom ljutom

Nana ili menta
Leči vrućinu spolja i iznutra

Vežbe
Struk se tanji u parteru