Da li ste zainteresovani za pretplatu na kompletno izdanje "Bilja i zdravlja" u elektronskom obliku?
Da, svakako
Zavisi od uslova pretplate
Ne
Horoskop
OVAN
Nije za vas karakteristično da se toliko bavite sitnicama i detaljima. Ovakav stav samo još više remeti odnose u vašoj vezi. Preterano ste zahtevni, a da ni sami ne znate razlog. Suočite se sa sobom, možda pronađete odgovor. Napredujete na poslovnom planu. Sposobni ste, kreativni i ambiciozni, a pred vama su izazovi i prilike kao stvorene za vas. Nastavite istim tempom. Ne predstoje vam značajniji zdravstveni problemi, osobito ukoliko uspete da prevaziđete nezadovoljstvo na emotivnom planu.

BIK
Vaša veza cveta punim. Odnos sa partnerom je pun razumevanja i međusobne podrške, a ne izostaju ni tretnutci topline, pa i uzavrelih strasti. Vaše emocije plene pozitivnom energijom, ali ne zaboravite da imate oko sebe i mnogo zavidnih, pa i zlonamernih. Manji zastoj na poslovnom planu, osobito ukoliko se bavite privatnom delatnošću, je samo trenutna i prolazna faza. Obratite pažnju na zdravlje, osetljivi su disajni putevi, osobito ždrelo.

BLIZANCI
Većini rođenih u sazvežđu Blizanaca predstoji poznanstvo sa osobom suprotnog pola koje će zagolicati. Ipak, period vam nije osobito naklonjen i može se desiti da, bar za sada, sve ostane u okviru fantazije. Naravno, ne znači da ćete zbog toga biti i razočarani. Uostalom, koji blizanac ne voli da mašta. Značajniji finansijski dobitak omogući će da aktivirate novi poslovni projekat. Ukoliko sve ne krene onako kako smatrate da treba, ne budite nestrpljivi. Potrebno je samo vreme. Zdravi ste.

RAK
Suzdržani ste u ispoljavanju emocija, što za vas nije naročito tipično. Obratite pažnju da vam ovakvo ponašanje, koje je odraz vaše trenutne nesigurnosti, ne pređe u naviku. Uostalom, potiskivanje je za vas loše u svakom smislu, pa i u zdravstvenom. Ukoliko se bavite umetnošću, ili bilo kojim poslom vezanim za umetnost, pred vam je prosperitet. U suprotnom, u narednom periodu vam ne predstoje interesantna zbivanja na poslovnom planu. Posvetite se laganim fizičkim vežbama.

LAV
Baviti se sobom je pozitivno, sve dok ne prestanete da se bavite drugim stavarima, pa i svojim partnerom. Dakle, postajete narcisoidni i imate u vidu samo svoje potrebe i želje, dok vaš izabranik trpi. Pitanje je, ukoliko ubrzo ne promenite svoj stav, koliko dugo će vaša veza na ovaj način moći da funkcioniše! Sve što morate da uradite, učinite što pre. To je jedina mogućnost da vam se otvore nova vrata na poslovnom planu. Prilično ste napeti, što negativno utiče i na vaše zdravstveno stanje. Pomoći će vam tople kupke, kao i miris lavande.

DEVICA
Dopustili ste sebi da se vinete u euforična raspoloženja. Tačno je da treba da se opustite i uživate u ljubavi, ali ne i da izgubite osećaj za realnost. Budite svesni posledica i ne okrivljujte nikoga, naročito ne svog partnera, ukoliko vaše prizemljenje bude grublje od očekivanog. Vaš perfekcionizam na poslovnom planu je svima poznat i svi ga cene. Ipak, cena koju vi plaćate za svoj ponekad preterani trud i brigu, je suviše visoka. Napeti ste do te mere, kada je posao u pitanju, da je sasvim moguće da ćete opet osetiti svoj nervozan stomak.

VAGA
Vaša pozitivna energija prelazi i na vašeg partnera. Upućeni ste jedno na drugo, a oboje na ljubavne i erotske doživljaje. Ne remetite ove predivne trenutke sitničavošću koja ponekad iz vas izbija potpuno bezrazložno. Svaka greška na poslovnom planu bi sada mogla da vas odvede na sam početak. A toliko ste rada i energije uložili. Budite oprezni. Vaše zdravstveno stanje je sasvim zadovoljavajuće.

ŠKORPION
Vaš izabranik je pun razumevanja za većinu vaših bubica, kojih, morate priznati, uopšte nije malo. Na žalost, za vas se ne može reći isto. Netolerantni ste i isuviše zahtevni, bar prema drugima. Zastanite i dobro razmislite, pre nego što bude prekasno. Nervoza koja vlada među vašim saradnicima, počinje i na vas da deluje. Ne dozvolite da vas u potpunosti obuzme. Sad vam je, više nego ikad, potrebna hladna glava. Obratite pažnju na urinarni trakt. Moguće su lakše infekcije.

STRELAC
Vaš partner postaje sumnjičav zbog vaše snažne i sve izraženije sklonosti ka flertovnju. Iako svesni ove situacije, pokušavate da prođete kroz nju čvrsto zatvorenih očiju. Kada ćete ih otvoriti, i na koji način, zavisi samo od vas. Ali se potrudite da ne budete povređeni, ni vi, ni vaš izabranik. Novi poslovni saradnici uneće izuzetno značajne promene u način vašeg poslovanja. Ukoliko ste nezavisni i samostalni pri donošenju odluka, vreme je da prihvatite rizik. Predupredite alergije jačanjem imuniteta.

JARAC
Mnogi slobodni jarčevi ulaze u novu, prilično perspektivnu vezu. Ukoliko je vaša zajednica duga i ukoliko je prošla kroz niz provera, kojima ste vi tako skloni, možda se odlučite i da je ozvaničite. Kakva god da je odluka, ne dopustite da vam se iko meša. Karijera lagano, ali sigurno, napreduje ka višoj hijerarhijskoj lestvici, što vam pričinjava veliko zadovoljstvo. Obratite pažnju na svoj hronični problem - kosti.

VODOLIJA
Tajite emocijeod sebe. Ukoliko uskoro ne skupite hrabrosti i otvoreno ne priđete osobi do koje vam je stalo, teško da će se slična situacija ponoviti. Nije za vas karakteristično da dopustite da život teče mimo vas, neka ni sada ne bude tako. Očekujete značajniji priliv novca koji ćete i dobiti, ali bi bilo dobro kada biste planirali svoje investicije. U suprotnom, može se desiti i da poslujete sa gubitkom. Obratite pažnju na ishranu. Vašem organizmu je potrebno više vitamina.

RIBE
Vaša veza je stabilna, ali u vašoj neposrednoj okolini je osoba koja vas izuzetno privlači. Nije vam strano sedenje na dve stolice, ali imajte u vidu da ovakav način funkcionisanja dovodi do posledica koje vam verovatno neće biti prijatne. Pred vama je mogućnost novog posla, o kojem ste već dugo maštali, a sada se ne osećate spremnim da u njega uđete. Znajte da ćete propuštenu priliku teško nadoknaditi. Poradite na svojoj fizičkoj kondiciji.


SADRŽAJ:

BILJEM NA ZUBOBOLJU
Sve za zdrav osmeh

STOP PUŠENJU
Masaža isteruje nikotin.

PERŠUN
Začin u glavnoj ulozi

UNUTRAŠNJE ČIŠĆENJE
Dopingujte se voćem

LEČENJE BILJEM
Dan i noć divlje maćuhice

AJURVEDA
9 zapovesti protiv raka

NAUKA POTVRĐUJE
Zeolit protiv svih bolesti

IMUNITET
Ozelenite liniju odbrane.