Da li ste zainteresovani za pretplatu na kompletno izdanje "Bilja i zdravlja" u elektronskom obliku?
Da, svakako
Zavisi od uslova pretplate
Ne
Horoskop
od 10.11.2006. do 24.11.2006.
OVAN
Duhoviti i šarmantni prenosite dobro raspoloženje na sve oko sebe, pa i na voljenu osobu. Obratite pažnju, možete da izazovete i ljubomoru s obzirom da, tokom narednog perioda, izuzetno snažno privlačite suprotan pol. Odnosi u vašoj radnoj sredini su prilično loši, a vi još nemate realan uvid u ovu situaciju. Budite pažljivi i poslušajte, bar ponekad, savet starijeg, dobronamernog kolege. Jedite namirnice sa više vitamina.

BIK
Otvorenost u odnosima podrazumeva da ćete, najverovatnije, tokom narednog perioda čuti i neke neprijatne činjenice. Potrudite se da ih stoički primite i prihvatite. U suprotnom, izgubićete poverenje partnera, a iskrenost će iz vašeg odnosa iščileti, polako, ali sigurno. Sledi prilično neprijatan razgovor sa nadređenim. Ne libite se da iznesete svoje mišljenje. Vaš otvoren stav će se poštovati. Zdravi ste.

BLIZANCI
U odnosu sa partnerom već duže vreme se smenjuje “vruće” i “hladno”. Ovakvim stavom doveli ste vezu do granica pucanja pri čemu su vaši, ali i živci izabranika ili izabranice, napeti kao strune. Sada u retko koga možete da imate poverenje, pa dobro razmislite, ali sami, kakav će da bude vaš sledeći korak. Izbacite iz jelovnika “brzu hranu”.

RAK
Koliko god da su snažne vaše želje za promenama u emotivnoj vezi ovo nije vreme da bilo šta forsirate. Partner je, trenutno, ophrvan problemima i potrebna mu je vaša podrška. Pred većinom Rakova je kratko poslovno putovanje, naizgled beznačajno, ali će ono da donese nešto što dugo iščekuju. Budite spremni, ne propustite svojih pet minuta. Oslobodite se viška kilograma.

LAV
Vaše nezadovoljstvo kulminira, što izaziva nekontrolisane izlive gneva, pa nije čudo što je partner iznenađen i razočaran. U buduće sitna nezadovoljstva rešavajte “u hodu” i ne čekajte specijalne trenutke. Na poslovnom planu je došlo i vaših pet minuta! Ne samo da je vreme da otvoreno iznesete mišljenja i ideje, već i da ih uspešno realizujete. Moguće su manje tegobe sa kičmom.

DEVICA
Mnoge Device srešće tokom naredne dve nedelje ljubav svog života. U tome će da im pomogne činjenica da, bez obzira da li su slobodne, ili ne, više nisu sumnjičave. Vaša sposobnost da u kriznim situacijama budete pribrani i hladne glave na poslovnom planu dolazi do punog izražaja. Očekuje vas i značajan uspeh. Relaksirajte se dugim i toplim kupkama u večernjim časovima.

VAGA
Slučajan susret sa osobom suprotnog pola ostavilja vas bez daha! Ipak, kako ćete uskoro morati i da dišete dobro razmislite o postupcima. Ne dozvolite da vam “najbliži” oduzmu ove divne trenutke. Za sada emocije pokažite samo onima do kojih vam je stalo, jer ostali misle da to što radite činite zbog svoje ležerenosti. Pojačana koncentracija iziskuje i da više jedete namirnice bogate vitaminom C.

ŠKORPION
Preterana ozbiljnost plaši vašeg partnera. Bez obzira kakve su odluke pred vama nemojte da gubite spontanost. Opuštenost je jedan od najznačajnijih preduslova da vaša veza i ubuduče bude stabilna. Licemerni odnosi na radnom mestu su nešto na šta ne biste smeli da obraćate pažnju. Ukoliko potpadnete pod uticaj opšte atmosfere sve što ste do sada uspeli da postignete pašće bespovratno u vodu. Vitalni ste, snažni i zdravi.

STRELAC
Prilično je jednostavno da se uđe u vaše seksualne maštarije, a veoma teško da se otvori i zaposedne vaše srce. Potrudite se da, za početak, bar malo dovedete u harmoniju ova dva aspekta ljubavi, jer u suprotnom teško da ćete ikada da budete zadovoljni i srećni.Vaš radni elan pomoćiće vam da prebrodite krizu na poslovnom planu. Ukoliko uspete da entuzijazam prenesete i na druge teški momenti su za vama. Više se odmarajte.

JARAC
Iako delujete samopouzdano oni koji vas dobro poznaju znaju da je to samo maska. Plašite se odbijanja i emotivne hladnoće kojom često zračite, a pitanje je u kojoj ste meri svesni da, ukoliko tako nastavite, i postanete hladni i odbojni?! Osvrnite se oko sebe! Osoba za kojom žudite čeka vaš pogled. Prepreke koje su pred vama bi trebalo da shvatite kao lekciju koju bi trebalo da naučite, ili, kao proveru vaših sposobnosti... Više se družite i zabavljajte.

VODOLIJA
Vaš izabranik se trudi da vam udovolji u svakom smislu. Veza vam je stabilna, a lepi trenutci, puni nežnosti i strasti, tek su pred vama. Ne ponavljajte greške, one služe da na njima učimo. Važne odluke na poslovnom planu ostavite za bolja vremena. Budite strpljivi i što je više moguće objektivni. Obratite pažnju na nizak krvni pritisak i lošiju cirkulaciju, pa ne bi bilo loše da ih češće kontrolišete.

RIBE
Izuzetno prijatni trenutci sa partnerom obojiće vašu svakodnevnicu u ružičasto, ali ne dozvolite da vam ove boje zamagle vidik. Posebno kada je posao u pitanju. Budite krajnje pažljivi, jer, u suprotnom, propustićete šansu za napredovanjem na koju dugo čekate. Uskoro vas očekuje i značajnija finansijska dobit. Zdravstveno stanje je solidno, osim što vas muče sinusi. Nemojte da ih zapostavite, jer mogu da prerastu u hroničan problem.

Ljubav Posao Zdravlje

OVAN 5 4 5
BIK 4 4 5
BLIZANCI 3 4 4
RAK 4 5 5
LAV 3 5 4
DEVICA 5 5 5
VAGA 5 4 5
ŠKORPION 4 4 5
STRELAC 4 4 4
JARAC 3 4 5
VODOLIJA 5 4 5
RIBE 5 5 4


BILJE

Petrovac
Stomaku treba ranjenik

I zelen leči
Celer za srčani feler

Zašto integralne žitarice
Slatki pirinač protiv raka

Terapija grožđem
Hrana bogova za zdravlje ljudi

ZDRAVLJE

Suva koža
Izbegnite bore i ekceme

Mladeži
Znak sreće traži oprez

Krstobolja
Pogrešnim korakom do lumbaga