Da li ste zainteresovani za pretplatu na kompletno izdanje "Bilja i zdravlja" u elektronskom obliku?
Da, svakako
Zavisi od uslova pretplate
Ne
Broj 130
aktuelno izdanje
Balet je moj lek za sve
Bojana Žegarac

Piše: Jelena Matijević
O počecima "na vrhovima prstiju" priča balerina Bojana Žegarac, solistkinja Baleta Narodnog pozorišta u Beogradu, na čijoj sceni je nedavno zablistala u ulozi Kitri u baletu "Don Kihot"... dalje

Ren i celer
bude organizam
Celer

Piše: J. Matijević
Lepo vreme je konačno stiglo, a sa njim i njegov “stalni” pratilac – prolećni umor. Ali, i za ovaj problem ima leka, naročito ako se "spas" potraži u bilju.
 dalje

Kondom život čuva
Piše: T. Marković
Bez obzira na sve blagodeti koje nam seks pruža, ne smemo zaboraviti da je dovoljan jedan seksualni odnos bez zaštite, zbog koga se možemo kajati do kraja života.  dalje

Šetnjom protiv tromboze
Piše: A. Radulović
Aterotromboza, jedan od glavnih krivaca za moždane i srčane udare, vodeći je uzrok oboljevanja i smrti u svetu koji svake godine odnosi više života nego rak i saobraćajne nesreće zajedno! Iako mnogi u Srbiji strahuju od tromba, znajući da infarkt ili šlog ostavljaju teške posledice, malo šta u praksi čine da arterijsku trombozu spreče.
 dalje

Ćelavost - breme nasleđa
Piše: Tatjana Marković
Za većinu muškaraca kosa je simbol muškosti i snage i njen gubitak mnogi doživljavaju kao krah muževnosti. Koliko je pripadnicima jačeg pola bitna kosa potvrđuje ne samo mit o izraelskom junaku Samsonu, koji je izgubio nadljudsku snagu kada mu je Dalila odsekla kosu, već i podatak da su mušarci perike počeli da nose još u vreme egipatskih faraona.
 dalje

Broj 130
Bela rada za bolji apetit

Sremuš - ukusan zalogaj i lek za srce

Kako pasulj podmađuje?

Rizično samolečenje

Kvantna medicina leči hroničan umor

Masaža za skidanje kilograma