Da li ste zainteresovani za pretplatu na kompletno izdanje "Bilja i zdravlja" u elektronskom obliku?
Da, svakako
Zavisi od uslova pretplate
Ne
Broj 240
aktuelno izdanje
Pogled u prošle živote
Godinama se Đenđi Samardžija pitala zašto je život šiba sa svih strana, zašto ne može da naplati uložen trud i rad i uspe u poslu, zašto stalno od muža očekuje materijalnu pomoć, zašto njena duša pati..? Osim tih bilo je još hiljadu zašto, a odgovore je dobila posle reinkarnacijske regresoterapije. Ta terapija je pomogla da sazna šta joj se događalo u prethodnom životu i da upozna karmičku energiju koju je iz njega prenela u sadašnji.

- Sada je sve lakše - kaže Đenđi. - Moja duša je našla mir i drugačije gledam na ono šta mi se dešava. Više se ne pitam zašto se nešto dešava već jednostavno puštam život da me vodi kuda bi trebalo jer je to jedini način da živim u miru sa sobom i pronađem snagu za nova iskušenja i nevolje.

Poučena ovim iskustvom Đenđi Samardžija se usavršavala kao alternativni terapeut, između ostalih, i za reinkarnacijsku regresoterapiju.
- U reinkarnacijsku regresoterapiju se ne ulazi iz radoznalosti, da se zaviri i sazna šta je neko bio u prethodnom životu - priča nam Đenđi i ističe da informacije o prošlim životima nisu uzalud sklonjene od naše svesti.
- Za zavirivanje u nešto što je po prirodi izuzeto iz ovoživotnog znanja potrebni su veoma jaki razlozi. Jedino opravdanje za to je terapija tela, emocija, duše i duhovnog napretka tim pre što lečenje sadašnjih problema često podrazumeva razrešavanje problema iz nekog od prošlih života koji nastavljaju da utiču na nas.
Naša sagovornica kaže da je vreme da se primeni reinkarnacijska regresoterapija ako je neko pokušao i nije uspeo da reši problem loših međuljudskih odnosa, negativnih emocija prema sebi ili okolini nekim drugima metodima.
A, najčešći problemi zbog kojih joj se obraćaju su:
- osećaj da se nekome duguje i da se daje više nego što prija
- svest da se od života ili od nekoga očekuje više nego što je realno
- osećanje da se zbog nečega ispašta
- osećanje da trpite više nego što bi trebalo
- da osećate da vam je sve poznato, doživljeno i dosadno
- da stagnirate u životu
- osećaj da nekoga poznajete ceo život a tek ste ga sreli
- zavisnost od partnera, roditelja, deteta...
- česta promena partnera, gubitak ljubavi ili nemogućnost ostvarenja braka ili porodice
- posedovanje veština koju niste stekli u ovom životu
Reinkarnacijska regresoterapija nije hipnoza, ističe naša sagovornica, već svesno vraćanje u neki od prethodnih života pri čemu se prošli život ne sagledava iz uma već iz duhovnog tela. Terapija je potpuno bezbedna, ostaje se pri svesti a u slučaju da je iskustvo prethodnog života previše traumatično terapeut je prekida i sve se vraća na staro. Seansa traje dva do tri sata i dovoljno je da se uradi samo jednom.

I.Kovačić

Broj 240
U ovom broju i:


Nebojša Ilić Cile, glumac :
Revizori svuda oko nas

Lečenje biljem:
Malina štiti od infarkta

Ruža spas za stomak

O ring metoda
Dijagnoza bez greške

Neuropatski bol
Kad se nervi naljute

Reumatoidni artritis
Marker gleda budućnost

Manuelna terapija
Prstima i snima i leči

Fitohemija
Prirodno na naučnoj bazi

Arsen
Otrov sa česme

Uloga oca

Sinu uzor kćerki model

Iridologija
Otkrij tajne duše u očima

Leto i seks
Sunce budi želju

Poklon vikend za dvoje u Banji Vrujci