Da li ste zainteresovani za pretplatu na kompletno izdanje "Bilja i zdravlja" u elektronskom obliku?
Da, svakako
Zavisi od uslova pretplate
Ne
Broj 356
aktuelno izdanje
Pobedio sam rak iz inata
Branislav Peterman sa suprugom i ćerkicom

Nikada neću zaboraviti taj petak veče pre osam godina. Na telefonskoj sekretarici sačekala me poruka da u ponedeljak moram da dođem rano na Mount Sinai kliniku kod svog doktora i da će mi obezbediti poseban tretman. Celog vikenda mi se kroz glavu vrtela ta poruka koja je mogla da znači samo jedno...

Moj doktor, svetski poznati endokrinolog Pol Volfiš (Paul Walfish), na sto je spustio fasciklu i otvorio stranu na kojoj je bio nalaz moje poslednje biopsije uokviren debelom crnom linijom. To podebljano "MALIGNANT CANCER" stoji mi stalno u pamćenju kao opomena i sećanje: cela strana ličila je na klasičnu umrlicu na kojoj je nedostajao samo datum... Doktor je preporučio operaciju najkasnije do šest meseci, da bi mi odstranili kompletnu tiroidnu žlezdu. Međutim, jedina misao koju sam tada, a i kasnije, imao na umu nije uopšte bio rak – govori Peterman za „Bilje i zdravlje“ i dodaje:


Samo sam mislio o mojoj ćerki koja je tada imala tri i po godine i nikako nije smela da me izgubi. Zbog nje sam se zainatio, rešio da uzmem stvar u svoje ruke i pobedim rak.

Naš kolega u svojoj ispovesti govori kako je odlučio da promeni život, navike, da učini sve što može u borbi protiv opake bolesti.

Proučavao je sve do čega je mogao da dođe u vezi sa rakom tiroidne žlezde, prirodnim metodama lečenja, fizički vežbao i meditirao.

Može se reći da je napravio svoj „sistem“, pre svega života sa bolešću, što je kasnije rezultiralo njenim laganim povlačenjem.

Danas se oseća dobro, lekarski nalazi su odlični, a u želji da i drugim obolelim ljudima da snagu da se bore i da, uz metode konvencionalne medicine, probaju i prirodne metode – Peterman je za „Bilje i zdravlje“ otkrio recepture koje svakodnevno koristi i za koje kaže da ih treba primenjivati čak i kada ste zdravi – da do najgoreg ne dođe.


Broj 356