Da li ste zainteresovani za pretplatu na kompletno izdanje "Bilja i zdravlja" u elektronskom obliku?
Da, svakako
Zavisi od uslova pretplate
Ne
Horoskop - 26.5.2006 - 9.6.2006.
OVAN
Želja i volja da pozitivno utičete, kako na svog partnera, tako i na vašu vezu, trenutno nije dovoljna. Potrebna je i njegova dobra volja, a on je trenutno nema. Budite strpljivi i ne insistirajte. Nije vreme za donošenje značajnijih odluka, bar ne na poslovnom planu. Imajte to u vidu, bez obzira u kojoj meri ponude bile primamljive u bliskoj budućnosti. Vaša regenerativna moć je neverovatna!

BIK
Vaš entuzijazam na emotivnom planu se veoma lako može pretvoriti i u euforiju. Sve bi bilo lepo, kada biste mogli da budete dovoljno realni i prestanetr da očekujete nešto što je nemoguće. Sada sve poslovne aktivnosti od vas zahtevaju izuzetnu pažnju, budnost i pribranost. Vaš uspeh, i uspeh vaših saradnika, zavisi od toga koliko ćete biti disciplinovani i objektivni. Krizni period vezan za vaše zdravlje je za vama.

BLIZANCI
U ljubavi ste promenljivi kao vetar, a vaš partner više ne može da vas prati. Vi jeste i šarmantni i zavodljivi, a da li je to dovoljno za jednu zrelu vazu, zapitajte se sami. Većina saradnika se ne slaže sa vašim idejama. Što pre prihvatite ovu činjenicu, ranije ćete moći da nastavite da gradite karijeru. Ne budite nestrpljivi. Zdravi ste, ali se potrudite da povratite svoj mir.

RAK
Vi ste toliko okrenuti i privrženi porodici, da svakog partnera momentalno zamišljate u braku. Počnite da kontrolišite tu svoju sklonost, da biste izbegli ozbiljne greške. Imate izuzetne ideje vezane za delatnost kojom se bavite, ali ne i okolnosti koje vam idu u prilog. Ipak, ne odustajte, veoma brzo će doći i vaših pet minuta, a samim tim i mogućnost da se dokažete drugima i sebi. Lakše smetnje u varenju su odraz napetosti.

LAV
Možda vam se čini da nije pravi trenutak da produbite svoju vezu, ali pokušajte da se upitate za razlog i pronađete i odgovore. Odgovorni kakvi jeste, ali i skloni da kontrolišete situaciju, po malo ste uplašeni od onoga što sledi. Morate priznati, prilično atipično za vaše lavlje srce. Preterano izražen osećaj odgovornosti koči vas i na poslovnom planu. Više kretanja ne bi škodilo vašem zdravlju.

DEVICA
Sentimalni ste i romantični, što nije tipično za vas, ali je ovo prijatna promena koja oplemenjuje vašu zajednicu. Ne plašite se i prepustite se ovakvim trenucima, jer kao što znate, oninisu naročito česti. Ne postoji ni jedan realan razlog zbog koga biste bili malodušni u odnosu na karijeru. Malodušnost je negativna strana vašeg karaktera, sa kojom tek treba da se izborite. Bez obzira na snažnu mentalnu napetost, zdravi ste.

VAGA
Fascinirate okolinu prefinjnim stilom, elegancijom i inteligencijom, pa vaš partner postaje izuzetno ljubomoran i destruktivan. Posvetite mu malo više pažnje, bez obzira što se ne osećate odgovornim za ovakve njegove emocije. Ne budite ležerni i iskoristite izuzetno povoljne okolnosti za napredovanje na poslovnom planu.Uspeh vam bukvalno kuca na vrata. Vaši tasovi su u ravnoteži, što se jasno ogleda u vitalnosti i zdravlju.

ŠKORPION
Samopouzdani, ali i prilično gordi, sve se više udaljavate od partnera. Teško opraštate greške, kao da niste svesni da ni vi niste bezgrešni. Pred vama je period u kome morate jasno da odredite svoje prioritete. U suprotnom, sve što ste postigli na poslovnom planu moglo bi lako da padne u vodu. Prilično krizan period na svim nivoima, dovodi i vaše zdravstveno stanje u pitanje. Budite veoma oprezni.

STRELAC
Dok vi puni entuzijazma i vere gledate u nebo, partner brine da se pri tom ne razočarate. Savršeno nadopunjavanje, ali promenite uloge bar ponekad, jer će u suprotnom i vama i izabraniku dosaditi ovakve uloge. Reagujete impulsivno na poslovnom planu, zbog čega sve češće grešite. Razmislite o posledicama ovakvog ponašanja. Obratite pažnju na ishranu.

JARAC
Ukoliko ste zaista odlučili da svoju vezu krunišete brakom, ne zaboravite da pitate i partnera da li se slaže sa tom idejom. Brak je za čitav život, a šta o tome misli vaš partner? Svojim odgovornim stavom, osvojili ste simpatije saradnika i nadređenih. Sada je pravo vreme da izrazite sve što mislite i planirate. Naravno, oprezno i pažljivo! Lakši pad imuniteta uzrokuje i infekcije disajnih puteva.

VODOLIJA
Koliko god da ste ekscentrični, partner još uspeva da vas iznenadi i zadivi. Ljubav očigledno cveta u vašoj vezi, tako da ćete ovaj period dugo pamtiti. Vaše uspešno poslovanje poboljšava i finansijsku situaciju, pa ćete moći da investirate u projekate koje već duže imate u vidu. Neophodno vam je više sna.

RIBE
Vaše najsmelije maštarenje je - da vaša mašta postane stvaranost. A šta vi činite da vam se želje i ostvare. Osim maštanja, potrebno je i delati? Na poslovnom planu ste puni elana i entuzijazma, što se ogleda u vašim uspesima. Tako šarmante, teško da bi vas bilo ko sada odbio. Zato krenite, neka vas prepreke ne plaše. Vaše zdravstveno stanje je sasvim solidno.


SADRŽAJ BROJ 55

Bilje

Fitoterapija
Biljem protiv svake boljke...

Mali bolesnici
Zelena prva pomoć.....

Tiroida
Biljni biftek žlezdu čuva...

Kozmetika s dva kraja
Glamur i bez konzervansa...


Zdravlje

Joga masaža
Opuštanje na kvadrat...

Feng šui
Nađite dušu svog dvorišta...

Vino hrana i napitak
Tanjir i čaša ruku pod ruku...

Kvantna medicina
Lečenje i bez lekova...