Da li ste zainteresovani za pretplatu na kompletno izdanje "Bilja i zdravlja" u elektronskom obliku?
Da, svakako
Zavisi od uslova pretplate
Ne
Horoskop 26.05.2006. – 09.06.2006.
OVAN
Sa ovakvom težnjom ka emotivnom izražavanju, posebno što su vaše emocije inače bujne i strastvene, teško da ćete partnera ostaviti ravnodušnim. Naprotiv, pred vama su nezaboravni trenutci. Posedujete velike potencijale za uspeh na poslovnom planu. Ipak, pomirite se sa činjenicom da morate obavljati i one svakodnevne, monotone poslove, koji vas prilično guše. Pronađite više vremena za opuštanje.

BIK
Na emotivnom planu tokom naredne dve sedmice teško da će sve biti onako kako biste želeli, ili kako bi trebalo da bude. U raskoraku ste sa partnerom, ali ne doživljavajte to previše ozbiljno. Kriza je prolaznog karaktera. Imate dobar osećaj za finansije, stoga bi svaka investicija i transakcija, bila i izuzetno isplativa u ovom trenutku. Vaši kriterijumi su ispravni, stoga ne budite nesigurni. Očekuju vas manje tegobe sa grlom.

BLIZANCI
Raspoloženi ste za susrete, nova poznanstva i flertove. Za ovo treće, vaš partner definitivno nema razumevanja. Ne možete mu uzeti za zlo, s obzirom da je vaše raspoloženje, u poslednje vreme prilično često okrenuto u tom smeru. Ipak, izražena komunikativnost pomoći će vam da upoznate osobe koje bi vam mogle biti od veoma značajne pomoći na poslovnom planu. Krećite se, trčite, vežbajte. Jednom rečju, stičite fizičku kondiciju.

RAK
Maštate o ljubavi i braku, i svu svoju energiju usmeravate u tom pravcu. Pri tom, gotovo da uopšte nemate u vidu šta vaš partner misli i oseća. Ne budite, bar ne u toj meri, opsednuti sobom, okrenite se, ali istinski i iskreno, svom partneru. Na poslovnom planu nema značajnijih promena, pa ni dešavanja, što vam trenutno u potpunosti odgovara. Meditacija bi vas uravnotežila i još više približila realnosti.

LAV
Vaša žudnja za promenom na emotivnom planu, čini se da je sada već sasvim jasno definisana i da u potpunosti isključuje vašeg dosadašnjeg partnera. Budite pošteni i ne činite kompromise. Razgovarajte sa njim otvoreno, ali i pažljivo. Spremni ste da preuzmete obaveze koje od vas zahteva karijera. Neophodnu mobilnost i uzbuđenje donose vam dugo očekivane novine u poslu. Moguće su tegobe sa kičmom, ali i sa krvnim sudovima.

DEVICA
U toj meri ste okrenuti poslu i karijeri, da vaš ljubavni život počinje da trpi. Zapravo, vaša veza će se ubrzo naći u ozbiljnoj krizi, ukolikohitno ne preduzmete nešto. Na poslovnom planu nastojte po svaku cenu da održite stabilnost i izborite se za nezavisnost. Neće biti tako teško, kako vam se sada čini. Koliko god da ne volite kompromise, povremeno ih morate činiti. Ne predstoje vam značajnije tegobe vezane za zdravlje.

VAGA
Vaš odnos sa partnerom je izuzetno stabilan, ali mu, čini se, nedostaje strastvenost. Potrudite se. Ovo se ne dešava uvek samo od sebe. Unesite novine u vašu komunikaciju, pa će i vaš erotski život biti mnogo zanimljiviji. Ukoliko zaista želite uspeh u poslu, neophodno je da se više disciplinujete. Često vam se dešava da rasipate energiju na beznačajne situacije. Fokusirajte se. Zdravi ste.

ŠKORPION
Vaša težnja da se izolujete, može da naudi vašoj vezi. U svakom slučaju, ne dozvolite da se otuđite od osobe do koje vam je veoma stalo. Privlačite ljude svojim fantastičnim magnetizmom, što veoma povoljno utiče i na vašu karijeru. Naravno, budite dosledni, ali ne i dogmatični u odnosima sa saradnicima. Možete patiti od nesanice, što je odraz snažne mentalne napetosti.

STRELAC
Konstantno ste u ofanzivi, željni dokazivanja i osvajanja. To je sasvim u redu, ukoliko ste slobodni i ukoliko ovakvim stavom nikog ne povređujete. Razmislite, i vi možete da budete povređeni. Na poslovnom planu čekuju vas davno zaslužena priznanja. Ipak, ne očekujte previše. Doza realnosti ne bi bila na odmet. Budite oprezni pri fizičkim aktivnostima, moguće su lakše povrede.

JARAC
Odvojite više vremena za partnera. Morate priznati da nije čudno što se vaš izabranik oseća po malo zapostavljeno. Kada ste poslednji put bili sami, i kada ste delili romantične trenutke? Teško da se i sami možete setiti toga. Vešto izlazite na kraj sa mnogim izazovima na poslu. Saradnici vam se dive i poštuju vas, ali ne zaboravite da među njima ima i onih zavidnih, koji jedva čekaju vašu prvu grešku. Budite još oprezniji. Vitalni ste, snažni i zdravi.

VODOLIJA
Nova ljubav na vas deluje podsticajno u svakom smislu. Čini se da se prvi put osećate potpuno slobodno, a da ste u isto vreme u veoma ozbiljnoj vezi. Kao i svakoj tipičnoj vodoliji, ovo je još jedan veoma značajan razlog da svoju vezu negujete još svesrdnije. Kreativni ste, puni ideja i načina da ih realizujete. Plenite šarmom, pozitivnom energijom i prijateljskim nastupom. Uspeh vas ne može mimoići. Ipak, ne zaboravite da se odmarate.

RIBE
Ne suočavate se sa problemima u ljubavnom životu, što i ne baš sjajnu situaciju svakako čini još težom. Ukoliko ubrzo ne shvatite da veza do koje vam je stalo ne može na ovaj način da opstane, teško da ćete izbeći razočaranje. Ni na poslovnom planu vam ne cvetaju ruže. Vi obavljate sasvim korektno sve što je potrebno, ali uporno gušite kreativnost u sebi. Neophodan vam je godišnji odmor.


IZ SADRŽAJA

KOROVI
Lečenje biljem

PROTIV INSEKATA
Ožarite komarce koprivom

LEKOVITE OLOGE
Melem na ranu

BILJKE I FENG ŠUI
Stavite nar u ljubavno gnezdo

HROMOMASAŽA
Zdravlje okupano bojama i biljem

STEP AEROBIK
Korak do zdravlja

HRANA KAO LEK
Omega 3 koju ne poznajemo

HOMEOPATIJA
Stigli sumnjivi lekovi i lekari