Da li ste zainteresovani za pretplatu na kompletno izdanje "Bilja i zdravlja" u elektronskom obliku?
Da, svakako
Zavisi od uslova pretplate
Ne
Com trade fell good!
Zdravstveni bilten poznatih: Veselin Jevrosimović
Veselin Jevrosimović

Ekskluzivno za Bilje&Zdravlje, kompjuterski mag koga porede sa Bil Gejtsom, vlasnik “Com trade” giganta na tri kontinenta, otvorio je vrata svog beogradskog raskošnog doma gde živi sa suprugom Ines i petogodišnjom ćerkom Tarom i po prvi put javno progovorio o svom privatnom životu. <BR>

Za sebe kaže da je u duši rođeni trgovac, ali da mu je najača osobina da stvari dovodi do kraja i u tome ništa ne može da ga spreči.

Rodio se na beogradskom Voždovcu, zavšio Elektrotehničku školu “Nikola Tesla”, a onda studije menadžmenta nastavio u Majamiju. Biznis je započeo sa nešto manje od 700 dolara u džepu, kada je sa cimerom iz studentske sobe, mladićem iz Venecuele koji mu je kasnije postao i kum, počeo da trguje kompjuterskom opremom. Bilo je to pre nekih 20-tak godina.

Danas živi u veoma luksuznoj kući, u neposrednoj blizini Zvezdinog stadiona u Beogradu i postao je pravi medijski mag. Žene svih godišta i ukusa u superlativima govore o njegovom izgledu i šarmu, a on veruje da pravi muškarac zna da voli - samo jednu ženu!

Ekskluzivno za naš časopis, po prvi put javno govori o svom privatnom životu. Posetili smo ga u raskošnom domu, gde živi sa suprugom Ines, bivšom poznatom manekenkom, i petogodišnjom ćerkom Tarom. Zavirili smo bar na tren u njihov svet hedonizma, podređenog pravilima zdravog života.

Svetlana Radovanović

- Pobornik sam prirodnog buđenja, nešto posle 9 časova – objašnjava Vesa Jevrosimović. - Kada je toplo, prvo malo plivam u dvorišnom bazenu, ili se provozam biciklom. Onda popijem kafu i neki od prirodno isceđenih sokova. U firmu stižem u 10, 30, kada počinje moj radni dan.

Veruje da su porodica i prijatelji njegovo najveće bogatstvo, a da je umerenost njegova prava mera. U svemu: u hrani, u sportu, druženju, poslu... Oduvek se bavio sportom, a u poslednjih šest meseci i on, i supruga vežbaju po `fil gud` programu dr Saše Plećevića.

UGODAN SPOJ
Biznis i sport
Veselin je bivši juniorski i seniorski reprezentativac Jugoslavije u skoku motkom i član Zvezdinog atletskog kluba. Prvi novac zaradio je na jednom takmičenju u inostranstvu i odmah kupio nekoliko trenerki, koje je po povratku - preprodao.

- Za doručak jedemo: crni hleb i ribu: losos, ili tunjevinu. Za ručak i večeru - povrće i meso. Pijemo dosta tečnosti, uglavnom flaširanu negazirnu vodu, a retko česmovaču.

Nedavno se pročulo da Veselin ima i privatni avion, luksuznu mlaznu “cesnu”, ali nam on to ne želi ni da potvrdi, ni da demantuje. U ranijim izjavama samo je pomalo zagonetno govorio kako ipak više voli da plovi, nego da leti.

EKSKLUZIVNO
Otvaram restoran zdravlja!
- U Beogradu uskoro otvaram ekskluzivni restoran čiji je enterijer kreirao svetki poznati dizajner Karim Rašid, koji je radio pet najboljih rastorana u svetu. Biće to moj prvi posao koji nema veze sa kompjuterima. Onako za moju dušu. Stižu i kulinarski majstori iz Londona koji će spremati po svetskim zahtevima zdrave i lagane hrane.

- Od prvih zarađenih para kupio sam čamac, pa gliser, a sada imam jahtu koja je usidrena na hrvatskom primorju. To su za mene trenuci pravog uživanja.Srećan je što mu genetika omogućava da nema posebnih problema sa težinom. Kod lekara ide na redovne kontrole, bar 2 x godišnje: labaratorija, snimak pluća i srca! Zdravlju povremeno doda i vitaminske preparate.


Bilje

MASAŽA ZA DECU
Uspavajte ih susamom

MARŠRUTA LEPOTE
Uvijte telo u koprivu

PRIRODNA KOZMETIKA
Dezodoransi bez hemije

BILJNA VLAKNA
Imunitet počinje u stomaku


Zdravlje

KAD ZABOLI GLAVA
Sto žena 101 migrena

METEOROPATIJA
Sunce nam šalje viruse

ALTERNATIVA
Planeta u kostima

FENG ŠUI
Pravilo za svaku sobu