Da li ste zainteresovani za pretplatu na kompletno izdanje "Bilja i zdravlja" u elektronskom obliku?
Da, svakako
Zavisi od uslova pretplate
Ne
Broj 223
aktuelno izdanje
Antene nad desetkuju
Uticaj na zdravlje i kvalitet života
Prof. dr Velimir Abramović,
naučnik istraživač

Najnegativnija posledica dejstva emisija HAARP na ljude je posredna blokada hormona
Treba bežati u prirodu, jer ta sredina bez ostatka upija neprirodne frekvence

Postavljanјe HAARP sistema u okolini Beograda uzburkalo je javnost u Srbiji, ali otvorilo i niz novih pitanja: kakvim smo sve zračenjima izloženi, kada smo i gde "na udaru" loših frekvencija, a koje možemo smatrati lekovitim. O ovim temama za "Bilje i zdravlje" govori prof. dr Velimir Abramović, naučnik, istraživač i jedan od najboljih poznavalaca Teslinog učenja.

Šta je HAARP

To je sistem antena za emitovanje visokofrekventnih emisija elektromagnetskog zračenja, koje utiče na jonosferu, pobudjujući je da takodje reaguje zračenjem. A šta je jonosfera? To je pozitivno naelektrisani sloj čestica vazduha čije je elеktrone iz atomskih ljuski izbacilo kosmičko zračenje. Jonosfera šeta na visini od 50 km zimi do 70 km leti. Ta pretežna karakteristika jonosferskih struja da imaju manjak elektrona je od velike važnosti za ljudski organizam, jer su u pitanju pozitivne jonske struje, identične onima koje protiču kroz ljudske nerve od periferije ka mozgu, što drugim rečima znači da smo centralnim nervnim sistemom, kao i većinom nervnih impulsa koje primamo iz okoline, stalno priključeni na jonosferu.

Uticaj na klimu

Sistem HAARP je zloupotrebljena Teslina tehnologija sinhronizacije sa jonosferom. Može itekako efikasno da deluje na klimu.Za kondenzaciju vlage u kišne kapi neophodno je odgovarajuće elektromagnetsko polje. A to HAARP može lako da spreči. Letos je u Srbiji i nad Srbijom bilo vrlo često koncentrisanih HAARP emisija koje su sprečavale sintezu vodene pare u kišne kapi, odnosno električna pražnjenja koja su okidač kiše, tako da, ne samo u Srbiji, već i u velikom delu Evrope nije moglo doći do padavina, dok ih je u Engleskoj bilo previše, a samo u Francuskoj idealno koliko treba za poljoprivredu. Naravno, nemoguće je svuda podjednako sprovesti sušu, zbog toga što je Zemlja rotirajući magnet, čija prirodna elektromagntska polja ne možemo potpuno kontrolisati.

Blokada

Najnegativnija posledica dejstva emisija HAARP na ljude je blokada i najzad kalcifikacija pinealne žlezde (epifize). Time se sprečava lučenje hormona serotonina, čime se posredno dezaktivira i hipotalamus i tako obustavlja i lučenje dopamina, hormona orgazma. Drugim rečima, HAАRP na taj način smanjuje populaciju. Srbija je očigledan primer tog eksperimenta. Treba bežati u šumu, na reku, na jezero, na more jer sve te prirodne sredine deluju kao tečni kristal, odnosno bez ostatka upijaju neprirodne frekvence i održavaju takozvano Šumanovo polje od 7.8 herca(Hz) što je prirodno geoelektromagnetsko stojeće polje izmedju jonosfere i površine Zemlje. To polje je učestvovalo u evoluciji živih sistema kroz milenijume, deluje isceliteljski, i posredno, preko DNK holograma, regeneriše oštećene DNK molekule.

Dobre i loše frekvencije

Uticaj spoljnih polja na nas je relativan: loše frekvencije su one koje su asinhrone ili disharmonične našoj strukturi i dejstvom dekomponuju naš sistem, dok su dobre one koje su i frekvenciono, i po modulaciji, to jest po obliku talasa, uskladjene sa nama. Ako uopštimo, loše frekvencije emituju gradovi, industrijska postrojenja svih vrsta, telekomunikacioni sistemi, dok su dobre frekvencije svi celobrojni umnošci takozvanih Šumanovih vrednosti: prirodne frekvencije Zemlje, atmosfere i Sunčevog sistema, koje nas štite od štetnih zračenja iz Kosmosa.

Herci kao terapija

- U terapeutske svrhe, na primer, moguće je koristiti frekvencije koje asinhronizuju naš centralni nervni sistem, koji je zapravo niskofrekventni elektromagnetski oscilator i viruse, male kristalne strukture, koji su neaktivni, dok ne dobiju impuls od nas samih. Takodje je moguće odredjenim magnetskim poljima blokirati deobu bakterija, tako da se imuni sistem lako s njima izbori. Psiha je ključna u nastanku i razvoju bolesti, jer kontroliše najdublji nivo ljudske komunikacije sa sredinom - svetlosni. Misao je elektromagnetska slika, ali emocije su električne pojave, to su u stvari pozitivne jonske bio-struje. Različiti elektromagnetski uticaji bude različite emocije i može se napraviti tačna skala.

Opušteno alfa stanje
Uticaj na ljudski organizam ide redom: psiha, endokrini sistem, metabolizam, organi. Ako nismo u stanju da psihički, to jest interferencijom moždanih talasa poništimo dejstvo loših frekvencija, onda one na kraju predju na ćelije i eto bolesti. Na potpuno isti način, ali za nas u pozitivnom smeru, radi i samoizlečenje svesno odabranim mislima. Delovanje frekvencija na nas je relativno. Spoljne frekvencije utiču psiho-indukcijom, ali ma kako bile s nama harmonične, postoji period prilagodjavanja, jer nikad nisu iste. Ako smo u povišenom stanju odgovaraju nam visoke frekvence, a relaksirani i mirni ljudi nas nerviraju. Broker sa Volstrita doživi težak stres, kad bezuspešno pregovara sa kineskim konfučijancima iz Singapura, koji su svi strogo u Alfa stanju, jer to vežbaju.

Glas srca
Čovek poseduje prirodno elektromagnetno polje, ali ono ipak ne može uvek i svuda jasno da se oseti. Kada i gde može?
- Svako kad upozna nekoga novog odmah ima osećaj njegovog elektromagnetskog polja u organu koji za to postoji u srcu: sinusnom čvoru. Taj talasni čvor reaguje na sve poremećaje našeg polja i šalje odmah informaciju u svest: to je takozvani unutrašnji glas. On je uvek istinit jer je reč o fizičkom zakonu, koji razvrstava loše i dobre uticaje i obaveštava nas o njima. Medjutim, čovek je sklon racionalizacijama zbog memorije i logike i kasnije, razmišljajući, ako postupi suprotno prvom impulsu srca, to jest detekciji koju je uradio sunusni čvor, uvek pogreši. Sećam se intervjua predsednika Sonny kompanije, koji je na pitanje kako donosi odluke, odgovorio: slušam isključivo svoje srce, jer primam toliko informacija da niti uopšte mogu da ih sve pročitam, niti da znam koje su lažne a koje ne.

Danijela Kljajić

Broj 223
Poznati o zdravlju
Mirka Vasiljević, glumica
Dragan Mićanović, glumac

Alternativa
Jabukovo sirće leči psorijazu

Ishrana
Male tajne presne trpeze

Alternativa
-Žive bube protiv raka
Elektromagnetna zračenja
Antene nad desetkuju

Imunitet
*Kašika sirupa daje snagu
*6 tajni dobrog zdravlja

Prevencija raka debelog creva
Štit od povrća

Endokrinologija
Šta je braon masno tkivo

So i zdravlje
Najzdravije neslano

Kad se piju analgetici
Vrsta bola bira lek

Erektilna disfunkcija
Medicina ruši tabu

Zašto slabi sluh?
Čuvajte se buke!

Keleraba
Severni limun tera rak

Banana od A do Š
Slasna i korisna

Ljutnja bez razloga
Hormoni prave svađu

Ordinacija
Odvikavanje od pušenja

Jela od plodova jeseni
Od paštete do kolača

Lekovita ulja
Zlatni čuvari zdravlja

Pedijatrija
Krvave stolice beba i dece

Dečji strahovi
Volite
tešite
razumite...

Probiotici za vaginalnu primenu
Štit protiv infekcija

Dijagnostika
Test oralne tolerancije glukoze

Estetske operacije
Rez samo za zdrave

Nega
Lepota iz kuhinje

Alternativa
Tai či i ćigong za jesenje čišćenje organizma

Banja Junaković kod Apatina
Lek teče ravnicom

Lekoviti izvori/Maglič banja
-Živa voda za žive rane
Jezik cveća
Reci mi to cvetom