Da li ste zainteresovani za pretplatu na kompletno izdanje "Bilja i zdravlja" u elektronskom obliku?
Da, svakako
Zavisi od uslova pretplate
Ne
Broj 317
aktuelno izdanje
Nega
Prirodnim sredstvom protiv dlačica

Soda puna čuda


Neprijatne dlačice na licu i telu mogu da se uklone redovnom depilacijom, brijanjem, trajnom epilacijom ili - sasvim prirodnim sredstvima.

Ukoliko ste za zagovornik zdravog načina života i voljni da eksperimentišete, onda je ovaj ruski recept, po kome se dlačice trajno odstranjuju prirodnim sredstvima - pun pogodak.

Za uklanjanje dlačica sa lica i tela (uzroci su različiti, genetika, hormonski poremećaji, upotreba oralnih kontraceptiva ...) potrebna su samo dva sastojka, mlevena kafa, soda bikarbona i sedam dana strpljenja.



Sastojci:

2 kašike mlevene kafe

1 kašičica sode bikarbone

malo vode



Pomešajte kafu, sodu bikarbonu i vodu u gustu pastu, a zatim je nanesite na delove tela i lica sa kojih želite da odstranite dlačice. Nežno trljajte nekoliko minuta, potom operite masku vodom.

Ukoliko se ova maska koristi jednom dnevno tokom sedam dana, dlake i dlačice trebalo bi da nestanu bez traga. Dejstvo kombinacije ovih prirodnih sastojaka u potpunosti će ukloniti folikule dlaka.

Oprez je nužan za one sa osetljivom ili veoma suvom kožom. Posle upotrebe domaće paste za skidanje dlačica, na lice i telo naneti hidrantnu, vlažeću kremu.



D.D.


Broj 317