Da li ste zainteresovani za pretplatu na kompletno izdanje "Bilja i zdravlja" u elektronskom obliku?
Da, svakako
Zavisi od uslova pretplate
Ne
Horoskop 23.VI - 7.VII 2006.
OVAN
Inače impulsivni, u poslednje vreme počinjete i da preterujete. Vaš partner teško da je sposoban da prati vaš ritam, a pitanje je da li bi i trebalo! Razmislite o posledicama svojih postupaka. Većina ovnova tokom naredne dve nedelje može da očekuje značajniju finansijsku dobit. Nemojte žuriti sa investicijama i transakcijama. Sačekajte povoljniji momenat. Nesanice su rezultat snažne unutarnje napetosti.

BIK
Bujna erotičnost i brojni strastveni trenuci karakterišu ovaj period vašeg ljubavnog života. Ni vi, ni partner, u ovom trenutku ne mislite na sutra, što za sada uopšte nije loše. Naprotiv! Na poslovnom planu očekujete podršku saradnika. Strpljenje se isplatilo, a napredak je tek pred vama. Lakše smetnje sa varenjem su prolaznog karaktera. Neka na vašoj trpezi bude što više svežeg povrća.

BLIZANCI
Blizancima predstoji susret sa osobom koja će biti fatalna. Sve ćete učiniti da je šarmirate, zanesete, obuzmete, okupirate njene misli i emocije. Pri tom ne zaboravite da budete bar malo objektivni. Promene koje vam predstoje u karijeri mnogo su značajnije nego što u ovom trenutku možete i da pretpostavite. Obratite pažnju na disajne puteve. Moguće su lakše alergijske reakcije.

RAK
Želeli vi to da priznate, ili ne, činjenica je da ste vi i vaš partner već duže u raskoraku. Izbegavanjem suočavanja sa istinom, nećete postići ništa pozitivno. Naprotiv, jaz među vama će biti sve dublji i dublji. Kompenzaciju postižete na poslovnom planu. I više od toga. Pred vama je neslućen uspeh. Budite mudri, ovo je odskočna daska za vašu budućnost. Čuvajte kosti, posebno kičmu.

LAV
Iznenađuje vas ponašanje partnera, koji sve više biva okrenut sebi. Vlastitog ponašanja niste svesni u dovoljnoj meri. Ne sudite drugima, a ponajmanje izabraniku, posebno ne pre nego što uvidite sopstvene greške. Na poslovnom planu za sada nema značajnijih promena, niti zbivanja. Sve u svemu, konačno možete da se opustite. Zdravi ste i snažni. Održavajte vitalnost.

DEVICA
Vaše nezadovoljstvo je sve uočljivije, mada vam to nije cilj i namera. Najbolje je da ga ne tajite. Budite slobodni i otvoreni. U poslu ste rešili probleme iz kojih teško da bi bilo ko od vaših saradnika mogao da ispliva. Vreme je da se odmorite i prikupite energiju za dešavanja koja vas uskoro očekuju. Prekontrolišite krvnu sliku. Moguća je lakša anemija.

VAGA
Vaš partner je upućen samo na sebe, a vi na njega. Morate priznati da je reč o prilično neravnopravnom odnosu, ali ste za ovakvu situaciju odgovorni isto onoliko koliko i on. Menjajte odnos dok je to uopšte moguće. Odlučili ste da u poslovni život unesete promene koje priželjkujete. Ovo je pravo vreme, ali morate da budete realniji i određeniji. Vaše zdravstveno stanje je sasvim u redu.

ŠKORPION
Tako harizmatični, puni emocija, strasti i želja, privlačite suprotan pol u toj meri, da ni sami ne znate kako da se postavite. Ukoliko ste slobodni i nemate stalnog partnera, sasvim je realna mogućnost da ga sada i upoznate. Uključite sve senzore – ljubav vreba! Na poslovnom planu očekuje vas prilično iznenađujući uspeh. Izuzetno ste vitalni i snažni.

STRELAC
Okrenuti ste svakojakim, pa i erotskim užitcima. Pitanje je samo da li je vaš izabranik onaj pravi, ili vam sledi razočarenje koje će biti manje bolno ako budete imali u vidu da ništa nije večno. Ovo nije pravo vreme za akciju, bar ne na poslovnom planu. Budite strpljivi, koliko god da vam je teško. Sačekaćete vaših pet minuta. Obratite pažnju na ishranu.

JARAC
Vaš izabranik obasipa vas pažnjom, ali nije u potpunosti siguran da li vama njegova pažnja prija. Ne bi bilo loše da slobodnije izražavate svoje emocije, negativne i one pozitivne. U suprotnom u vaš odnos može da se useli otuđenost. Nakon napornog truda, vreme je da se malo odmorite. Učinili ste sve što ste mogli, a sada je vreme da sačekate rezultate. Sigurno je da će biti povoljni. Oscilacije krvnog pritiska su psiho-somatskog karaktera.

VODOLIJA
Partner ima puno razumevanja za vašu napetost i nespremnost da se emotivno angažujete, ali ne može u potpunosti da ih odagna. Prihvatite njegovu pomoć, a potrudite se i sami. Dalje angažovanje na poslovnom projektu na kojem trenutno radite, može vam doneti samo još veće nevolje. S obzirom na minus fazu na psihološkom nivou, vaše zdravstveno stanje je sasvim solidno.

RIBE
Šarmantni ste, duhoviti, pomalo tajanstveni i zračite pozitivnom energijom. Rečju, delujete veoma zaljubljeno.Vaš izabranik je konačno onaj pravi! Negujte tu vezu. Svaka tipična riba to ume.Trenutno niste posebno zainteresovani za dešavanja na poslovnom planu, što je potpuno opravdano. Ništa naročito nećete propustiti, ali imajte u vidu da ćete uskoro morati više da se angažujete. Zdravi ste.


LjUBAV POSAO ZDRAVLJE
Ovan 3 4 4
Bik 5 5 4
Blizanci 4 5 3
Rak 2 5 4
Lav 3 4 5
Devica 3 4 4
Vaga 2 4 5
Škorpion 5 5 5
Strelac 5 4 4
Jarac 4 5 4
Vodolija 4 3 5
Ribe 5 4 5




Bilje

MASAŽA ZA DECU
Uspavajte ih susamom

MARŠRUTA LEPOTE
Uvijte telo u koprivu

PRIRODNA KOZMETIKA
Dezodoransi bez hemije

BILJNA VLAKNA
Imunitet počinje u stomaku


Zdravlje

KAD ZABOLI GLAVA
Sto žena 101 migrena

METEOROPATIJA
Sunce nam šalje viruse

ALTERNATIVA
Planeta u kostima

FENG ŠUI
Pravilo za svaku sobu