Da li ste zainteresovani za pretplatu na kompletno izdanje "Bilja i zdravlja" u elektronskom obliku?
Da, svakako
Zavisi od uslova pretplate
Ne
Snežana voli sunčanu bajku!
Sam svoj lekar: Borka Tomović
Borka Tomović

Piše S. Radovanović
Mada po rođenju zimsko dete, obožava toplo vreme i duge šetnje pored reke, a u međuvremenu vesla na suvom u dnevnoj sobi, jer joj uloge sve više vezuju noge

Mlada 23-ogodišnja glumica Borka Tomović tek je diplomirala letos u redovnom roku na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu, u klasi profesora Vladimira Jevtovića, a svoju prvu glavnu ulogu odigrala je dve godine ranije u pozorištu “Boško Buha”, u predstavi " Snežana i sedam patuljaka".
Dalje...

Ono što fali piscu fali i knjizi
Zdravstveni bilten poznatih: Matija Bećković
Matija Bećković

Piše S. Radovanović
Ima Bećković teoriju o dve vrste debelih ljudi: jedni su ugojeni od splačina, drugi od dobre hrane; razlikuje ih po boji i mirisu kože , po energiji kojom zrače, a na različite načine su čak i bolesni i kada je o bolesti reč ubeđen je da ćitajuci nečiju knjigu možete da procenite koliko je autor mentalno i fizički zdrav, šta mu nedostaje - ono što fali njemu - fali i knjizi
Dalje...

Makrobiotički valeri na paleti zdravlja
Na čaju sa... Zorica Šujica
Zorica Šujica

Piše D. Mitrović
Baku je odneo rak, a majku izdalo srce, pa mi ne preostaje ništa drugo nego da se uhvatim u koštac sa genetikom uz pomoć makrobiotike: probirajući po zelenoj pijaci, sa sojom na stotinu načina i bez onoga što ima jak ukus i aromu!
Dalje...

Biljke iz epruvete
Reč nauke
Piše A. Radulović
Na oglednom dobru naši stručnjaci dobili oko milion semenki koje čuvaju u banci sadnog materijala za slučaj da neke biljke iščeznu poput rtanjske metvice, a u inkubatorima se razmnožava oko 80 biljnih vrsta kojima bi u prirodi samooplođenjem trebalo 16 generacija!
Dalje...

Vesti
Grip beži od crvenog luka
Supa od crvenog luka ne smatra se bez razloga izuzetnim lekom protiv gripa. Za to postoji i naučno objašnjenje, jer je ova vrsta luka bogata flavonoidima, jedinjenjima koje spadaju u antioksidanse i jačaju obrambeni sistem.
Dalje...

Horoskop
16.2 - 2.3.2007.
OVAN
Vaši odnosi sa partnerom su, u poslednje vreme, prilično napeti, ali će bez obzira na sve nesporazume kroz koje prolazite, uskoro početi da se stabilizuju. Počeli ste mnogo više pažnje da posvećujete izabraniku, što je veliki plus za vašu vezu. Koliko god da su vaše ideje dobre i kreativne, trenutno ne nailaze na razumevanje i odobravanje saradnika. Ne gubite strpljenje i nikako nemojte odustati. Samo upornošću uspećete da postignete ono što želite. Iako je vaša energija gotovo nepresušna, odmor vam je neophodan.
Dalje...


Sadržaj

MATIJA BEĆKOVIĆ
Što fali PISCU fali i KNJIZI!

POTENCIJA
Seks pilula i bez nje!

NESTALE VRSTE
Stižu biljke iz epruvete

Top napici
Makrobiotičko lice čaja

Zeleno-crveni eliksir
Praziluk sa duplim C

Darovi prirode
Hrast u se i na se

Dijeta
Masaža topi salo

Tempirana ishrana
Krštenica kroji zalogaje

Ueči rju karate
Napravite od mišića oprugu