Da li ste zainteresovani za pretplatu na kompletno izdanje "Bilja i zdravlja" u elektronskom obliku?
Da, svakako
Zavisi od uslova pretplate
Ne
Mršavice izgledaju bolesno
Nataša Arsić
Nataša Arsić

Piše Rada Kovačević
Manekenka koja je radila i za Kavalija kaže da je previše mršava žena asocira na bolest, a ne veruje ni da se to dopada našim muškarcima i da se ona pita, nekim zakonom bi zabranila mladim devojkama da se samoubijaju izgladnjivanjem!

U kondiciji kakvu imaju samo devojke koje brinu o zdravlju, izgledu i karijeri, manekenka Nataša Arsić s lakoćom živi 300 na sat! Igra u jednoj TV seriji, pakuje kofere za Tursku na prestižno svetsko takmičenje “Best model”, gde predstavlja našu zemlju, i sprema poslednji ispit na Fakultetu političkih nauka u Beogradu.
Dalje...

Stil umiven dušom i vodom
Milena Dravić
Milena Dravić

Piše S. Radovanović
Pije isključivo negaziranu flaširanu, a svakodnevno se umiva prirodno gaziranom vodom, jer veruje da joj to jednim delom čuva svežinu lica

Jedna i jedinstvena Milena, prva dama domaćeg filma i pozorišne scene, Milena Dravić, uprkos umetničkoj veličini, ostala je sasvim obična žena i dobra komšinica svima na beogradskom Vračaru gde sa suprugom Draganom Nikolićem živi gotovo 35 godina. Štiteći svoju snažnu individualnost, zadržala je staro prezime.
Dalje...

Ojačajte imunitet
U jeku infekcija
Zima je doba godine u kom je organizam veoma sklon različitim bolestima zbog klimatskih promena kojima telo mora da se prilagodi. Tada trošimo mnogo energije zbog čega slabi i imuno sistem, pa je osnovna bitka za zdravlje održati odbranu organizma prirodnim sredsvima i zdravim načinom života.
Dalje...

Ponedeljak budi otrove
/Nauka potvrđuje/ Mikotoksini vrebaju
Pišu Prim. dr med. Sci. Jelisaveta Kunosić i
dr Ivana Džamić


Klima uređaji, itisoni i tepisi u kancelariji idealna su mesta za razvoj gljivica i termomiceta koje izazivaju simptome slične gripu, alergijske reakcije, pa čak i depresiju koje prestaju vikendom, a ponovo se javljaju svakog ponedeljka
Dalje...

HOROSKOP ZA 2007. GODINU
OVAN
LJUBAV - Ključna reč za vas, tokom 2007. godine, je ekspanzija. Zračite harizmom, sugestivni ste, snažni i inventivni.Jednom rečju, vaš pionirski duh dolazi do punog izražaja. Na emotivnom planu, vi osvajate, hrlite iz avanture u avanturu, sa pobedničkim osmehom na licu. Imajte na umu da ni vi niste nepovredljivi. U jednom trenutku, imaćete potrebu za iskrenim i dubokim emocijama koje ce uspeti da potisnu i vaš snažan libido. Tada ce sva vaša ranjivost izbiti na videlo. Izborite se sa njom. Izrazite i pokažite svoje emocije. Nećete se razočarati!
Dalje...


Sadržaj:

Kaćun ili salep
Afrodizijak u obliku polnih žlezda

Narodna medicina
Kleka jača od leka

/Rekreacija/ Kardio trening
Gore SNAGA dole VAGA

U jeku infekcija
Kako da ojačate imunitet

Sport i zdravlje
Astma pobeđena na strunjači

/Zdravlje/ Spondiloza
Bolest srednjeg doba

Mikotoksini vrebaju
Ponedeljak budi otrove