Da li ste zainteresovani za pretplatu na kompletno izdanje "Bilja i zdravlja" u elektronskom obliku?
Da, svakako
Zavisi od uslova pretplate
Ne
HOROSKOP
18.08.2006.-01.09.2006.
OVAN
Tokom naredne dve nedelje ništa neće moći da ugrozi sreću u vašem ljubavnom životu Nakon prilično burnog perioda, ni jedan oblačak nije zaostao u vašoj vezi. Iskrenošću ste prevladali nesporazume, a ono što vam je sad potrebno jeste strpljenje. Na poslovnom planu su pred vama nova iskušenja. Da li u njih ući, ili ne...?! Odlučite sami. Rizik, i onako, nije prevelik. „Pucate“ od zdravlja.

BIK
Imate utisak da, što više ulažete u svoju zajednicu, to vaše nezadovoljstvo, zapravo, postaje sve snažnije. Očekivanih rezultata nema, a vaše strpljenje je na izmaku. Razmislite, možda je, ipak, problem upravo u vašim očekivanjima. Oslonite se na svoje saradnike. Niste jedini perfekcionista kome je stalo do svog posla. Ne zapostavljajte svoje zdravlje, a, pre svega, obratite pažnju na ishranu.

BLIZANCI
Vaša ljubav jenjava, polako, ali sigurno. Ne dozvolite da vaš sadašnji partner dugo trpi vašu nezainteresovanost. Uostalom, još uvek možete ostati prijatelji. Posao vas u potpunosti obuzima. Mnogi, rođeni u ovom vazdušnom sazvežđu, promeniće sredinu u kojoj rade, što je izuzetno pozitivna promena. Ipak, ne donosite ishitrene zaključke i odluke. Zdravi ste, ali i napeti.

RAK
Koliko god da vam je tegobna situacija na emotivnom planu, imate potrebu da je razrešite. Ovo je, u odnosu na, za vas tipičan potiskivački odnos prema problemima, veoma pozitivna promena, ali, imajte u vidu, ne i potpuno rešenje. Vaš kreativan odnos prema poslu konačno dolazi do izražaja. Očekuje vas izuzetan uspeh. Stomačne tegobe su psiho-somatskog karaktera što, naravno, ne znači da treba da ih zapostavite.

LAV
Kada je u pitanju vaš emotivni život i ljubavna veza, ne dopuštate nikakva uplitanja sa strane. Pravilno, s obzirom da oko sebe imate krajnje licemerne i, uostalom, nedobronamerne „prijatelje“. Odradili ste, zaista, „lavovski“ deo posla i sad je vreme da detalje prepustite saradnicima. Pri tom se potrudite da budete tolerantniji, jer ćete im, na taj način, ukazati i poverenje. Kičma vam je i dalje, osetljiva.

DEVICA
U toj meri ste zaokupljeni problematičnim stanjem na poslovnom planu da vaš ljubavni život gotovo da prestaje da postoji. Vaš partner, znajući koliko ste angažovani na poslu, zbilja ima izuzetno mnogo razumevanja u odnosu na ovakvu situaciju, ali, ipak..., ne preterujte! Samo vaš maksimalni trud i požrtvovanost može uticati da situacija na poslu počne da se menja u pozitivnom pravcu. Kontrolišite češće krvni pritisak.

VAGA
Pred vama su izuzetno prijatni trenuci, bar na emotivnom nivou življenja. Uostalom, vama ovaj nivo i daje osnovu na kojoj gradite ravnotežu svojih tasova. Prema tome, potrudite se da ovakva situacija i potraje. Što se tiče vašeg posla, čini se da bi, u ovom trenutku, bilo potrebno čudo da biste se „izvukli“ iz negativnog stanja. Ipak, niste vi odgovorni, što vam, svakako, olakšava situaciju. Lakša infekcija urinarnog trakta iziskuje adekvatno lečenje.

ŠKORPION
Idila u kojoj trenutno funkcionišete na emotivnom planu, ne može da potraje, koliko god vi to želeli, ukoliko ne počnete da kontrolišete ispade ljubomore. Ovakvim stavom vređate partnera koji stiče utisak da nemate u njega poverenja. Promene koje očekujete na poslovnom planu kasne. Pokažite malo više strpljenja, u suprotnom, može vam se desiti da reagujete krajnje ishitreno i, samim tim, nepromišljeno. Čuvajte se povreda.

STRELAC
Ništa vas ne može sprečiti da budete sa osobom do koje vam je toliko stalo, osim samo te osobe. Da li je potrebno žrtvovati baš sve radi nekog ko vašu žrtvu uopšte ni ne primećuje?! Obratite pažnju na svoje saradnike. Ne zaslužuju svi onoliko poverenja koliko im vi pružate. Mnogi vaši saradnici su prilično licemerni i jedva čekaju vašu grešku. Nešto osetljiviji disajni putevi iziskuju duže boravljenje u prirodi, na čistom vazduhu.

JARAC
Dopustili ste da u vašu zajednicu „ušeta“ osećaj otuđenosti, jedno od najtežih stanja zbog kojih se i vi i vaš partner osećate podjednako usamljeno i nesrećno. Sada se morate potruditi i dati sve od sebe ne biste li se, zajedno, izborili da vaša ljubav, ponovo, bude u prvom planu. Pokušajte, ne možete više ništa da izgubite. Na poslovnom planu vam ne predstoji ništa novo. Naprotiv, vreme je da se i vi odmorite. Vaše zdravstveno stanje je sasvim zadovoljavajuće.

VODOLIJA
Vaše emocije su naglo „splasnule“, ali vam se to ne dešava prvi put. Poznato je i vama samima da, često, imate potrebu da pobegnete iz veze koja vas, u suštini, zadovoljava i da, zapravo, ovaj poriv jača što se vi snažnije vezujete za svog partnera. Razmislite o svojoj zrelosti, kao i o svojim navikama. Vaša karijera zavisi od odluke koju ćete, upravo sada, morati da donesete. Potrebno vam je više kretanja i fizičkih aktivnosti.

RIBE
Većina rođenih u ovom sazvežđu srešće osobu svojih snova. Bez obzira koliko vaši snovi trajali, uživajte u njima. Uostalom, ne nude vam se ovakvi trenuci baš svakodnevno. Ne gubite samopouzdanje. Vi možete da postignete većinu toga što želite samo ukoliko ste jasno fokusirani i ukoliko planirate svoje svakodnevne delatnosti. Značajniji zdravstveni problemi vam ne predstoje. Naprotiv, zadovoljni ste, i zdravi.

Ljubav Posao Zdravlje
OVAN 5 5 5
BIK 3 4 4
BLIZANCI 4 5 5
RAK 3 5 4
LAV 5 4 4
DEVICA 3 3 4
VAGA 5 3 4
ŠKORPION 4 4 5
STRELAC 3 3 4
JARAC 3 4 5
VODOLIJA 4 5 5
RIBE 5 4 5


Sadržaj broj 61

 --- Bilje ---

Med i lekovito bilje
Kap zdravlja na kvadrat

Letnji napici
Lekoviti ice tea

Začinske mešavine
Udahnite ukusima dušu

--- Zdravlje ---

Dijeta za brzo tamnjenje
Zalogaji u nijansama bronze

Ajurveda
Mat celulitu u 3 poteza

Sam svoj lekar
Vežite pritisku ruke

Opasna magnetna polja
Stavi kuću gde ti ovca kaže