Da li ste zainteresovani za pretplatu na kompletno izdanje "Bilja i zdravlja" u elektronskom obliku?
Da, svakako
Zavisi od uslova pretplate
Ne
Zvezde savetuju
1. 9. - 15.9. 2006.
OVAN
Postavite se u položaj svog partnera. Ne možete biti spremni za duboke emocije i provalu strastvenih emocija, ukoliko vas more takve brige kakve njega. Pomozite mu da ih reši, s obzirom da ste u mogućnosti. Od vašeg ponašanja na poslu, tokom narednog perioda, zavisi dobar deo vaše buduće karijere. Od vas se očekuje smirenost, na kojoj bi trebalo da poradite, ali i inicijativa i preduzimljivost, osobine kojima blistate. Česte promene raspoloženja ukazuju da ste napeti.

BIK
Izbor partnera je na vama, ukoliko ga do sada niste stekli. Ali i ukoliko ste u vezi, imajte na umu da će vaša zajednica biti na velikim iskušenjima. Uostalom, možda je to pravi način da saznate u kojoj meri vam je stalo do vaše veze i koliko ste odani. Dobro je da imate na umu da vam zavidni saradnici, koliko god da su zlonamerni, za sada ne mogu ništa. Dobro je što ste svesni da se na veliki deo ljudi iz vaše okoline, ne možete da oslonite. Budite umereniji, u svemu!

BLIZANCI
Mnogi blizanci, radoznali i nemirni, seli su na dve stolice. Koliko god da ste spretni, a jeste, ipak je samo pitanje vremena kada ćete biti otkriveni. Takođe, ne bi bilo loše kada biste pre nego što uđete u novu situaciju, bili svesni mogućih posledica. Obratite pažnju na finansije. Čini se da ste načinili korak koji vas je doveo do gubitka koji biste uskoro morali da nadoknadite. U suprotnom, saradnici će vas okarakterisati kao neodgovornu i nepodobnu osobu. Obratite pažnju na kosti, osobito kičmu.

RAK
Tražite suviše, kritikujete, sumnjate, osporavate, sve u svemu postali ste takvo zakeralo da vaš partner ni sam više nije svestan kako uspeva da održi pozitivno raspoloženje. Još veće pitanje je koliko će ovakvo raspoloženje trajati, s obzirom na vaše ponašanje. Razmislite o tome šta vam zapravo toliko smeta. Na poslovnom planu ste postigli uspeh, kome ste već duže stremili. Nastojte i da ga održite. Nesanice su prouzrokovane snažnom unutarnjom nervozom.

LAV
Pred vama je izuzetan period u kojem se ostvaruju sve vaše erotske maštarije. Doveli ste svoju vezu na zavidan nivo, a uz vašu opuštenost i opuštenost vašeg partnera, strasti bujaju kako što skoro nisu. Uživajte! Odnosi u vašoj radnoj sredini su sve pozitivniji, zahvaljujući činjenici da ste postali fleksibilniji i tolerantiniji. Kao što vidite i sami, vaš trud se i te kako isplatio. Vaše zdravstveno stanje je sasvim stabilno i zadovoljavajuće.

DEVICA
Partner je u toj meri pod vašim uticajem, da se čini da nema vlastito mišljenje i stav. Koliko god da ponekad imate potrebu da dominirate, ovakvo stanje u vezi vam zaista ne odgovara. Pomozite mu da stekne poljuljano samopouzdanje i imajte u vidu da ste i vi odgovorni. Na poslovnom planu vam ne predstoje značajnije promene. Naprotiv. Čuvajte se da vas ne savlada kolotečina. Više se odmarajte i okružite se plavom bojom koja smiruje.

VAGA
Ne čudite se suviše distancama koje sve više zapažate kod partnera. Vaše ponašanje u toj meri pleni okolinu, pre svega suprotan pol, da vaš izabranik ne zna više kako da se postavi. Radite li to namerno, ili ne?! Rokovi koje imate da biste okončali posao, čine vas uznemirenim, sputavaju vas i koče. Poštujte ih, jer morate, ali ne razmišljajte suviše o njima. Vaša vitalnost je na zavidnom nivou.

ŠKORPION
Ne zloupotrebljavajte ljubav partnera. Vaš izabranik je tolerantan i prilagodljiv onoliko koliko vi to niste. Ukoliko očekujete da u potpunosti poništi svoju ličnost da bi vaša veza mogla da funkcioniše onako kako vi to želite, onda vam sigurno nije ni stalo do veze. Stremite uspehu, ali je bar za sada nemoguće promeniti situaciju u kojoj se nalazite. Težak period zahteva, pre svega, strpljenje. Lakši energetski pad, vama inače nesvojstven, izbeći ćete unošenjem više vitamina.

STRELAC
Partner je počeo da vas podrazumeva, što vam izuzetno smeta. Ipak, umesto da budete razočarani i nesrećni, uložite i vi malo truda i pozitivne energije, ne bi li se situacija promenila. Javne pohvale za obavljene poslove ste očekivali, ali ne i veću finansijsku dobit. Uložite novac u novi poslovni projekat i ne izbegavajte nova poslovna poznanstva. Trebaće vam uskoro. Obratite pažnju na sinuse. Tegobe koje imate, mogu postati hronične.

JARAC
Uskoro ćete biti prinuđeni da donesete veoma značajnu odluku, a situaciju koja je pred vama, nećete moći da izbegnete. S obzirom na vaš osećaj odgovornosti, neće vam biti lako, ali imajte u vidu da ovu odluku morate doneti srcem. Na poslovnom planu se ne odvija sve onako kako biste vi to želeli i trenutno ne možete uticati na ovakvo stanje. Stoga, ne trošite uludo energiju. Lakše stomačne tegobe su prouzrokovane nervozom.

VODOLIJA
U silnoj potrebi za slobodom i nezavisnošću, možete veoma lako da povredite i emocije partnera. Budite oprezni i ne mislite samo na sebe i svoja osećanja. Ovakvo ponašanje se obično karakteriše kao sebično. Vaša želja za novim poslom, novom sredinom i saradnicima, za sada ostaje neispunjena. To ne znači da treba da zapostavite sadašnji posao. Tople večernje kupke oslobodiće vas viška napetosti.

RIBE
Ne dopustite da partner iznudi od vas odluke na koje niste spremni. U želji da se prilagodite i žrtvujete, možete načiniti i greške koje biste mogli prilično skupo da platite. Malo više samopouzdanja ne bi bilo na odmet, osobito na ljubavnom planu. Na poslu vam cvetaju ruže. Sva vaša kreativna energija oslobodila se i učinila vas interesantnim, pa i avangardnim. Potrudite se da ih i realizujete. Prijaće vam lagane večernje šetnje, osobito pored vode.


SADRŽAJ

TEMA BROJA: HLEB NAŠ NASUŠNI
- Da li ste hlebožder
- Da vam kriška bude lek
- 19 pekarskih recepata

RECEPTI S MIROČA
Lečite se po VLAŠKI

DR U ŠACI
Znate li šta su MUDRE

Napravite sami
Kozmetika za NJU i NJEGA

Sport za veterane
Da li ste ORIJENTIRING?

Prirodna zimnica
Kisela rapsodija u tegli

Nesanica
Hrana za laku noć

Večni ruzmarin
Morska rosa na 100 načina!

Zdrava ishrana
10 odbačenih zabluda!