Da li ste zainteresovani za pretplatu na kompletno izdanje "Bilja i zdravlja" u elektronskom obliku?
Da, svakako
Zavisi od uslova pretplate
Ne
HOROSKOP
OD 29.9. DO 13.10. 2006.
OVAN
Vaš partner počinje ozbiljno da sumnja u vaše emocije. Čini se da vam je u poslednje vreme svako značajniji od njega. Razmislite o svom ponašanju, pa i o svojim željama. Možda je on, na kraju krajeva, zaista u pravu. U kojoj će meri uspešan biti period koji je pred vama, sada zavisi samo od vas. Odrešene su vam ruke da načinite izbor, a vi treba da se potrudite da on bude pravi. Naravno, budite oprezni. Zdravstveno stanje je odlično.

BIK
Nemojte se iznenaditi ukoliko vam vaš izabranik priredi ljubomornu scenu. Nesigurnost koju on oseća jedino vi možete preokrenuti u ponovno poverenje i bliskost. Izaberite, ali budite svesni i da snosite odgovornost! Na poslovnom planu vam za sada ne predstoje značajnije promene, bez obzira koliko vi za njima žudite. Sačekajte svojih pet minuta. Manje tegobe sa disajnim putevima mogu biti i alergijskog karaktera.

BLIZANCI
Izuzetno snažna mentalna napetost koju osećate u poslednje vreme reflektuje se i na vašu zajednicu. Pokušajte otvoreno da delite svoje emocije sa partnerom, umesto da projektujete na njega sva svoja nezadovoljstva. Teška situacija na poslovnom planu, neizvesnost i licemerje, sve vas više pritiskaju. Ipak, vi i dalje pokušavate da sve dovedete u red. Shvatite da nije pravi trenutak, pa ni mesto za rešavanje problema. Proizvod nervoze su nesanice.

RAK
Predstoji vam poznanstvo koje će vas ostaviti pod utiskom da ste upravo naišli na rešenje svih svojih problema. Dramatični i sentimentalni, kao i uvek, verovatno ćete nešto kasnije morati da se suočite i sa svojim idealizacijama. Ne mislite sad na to, potrebni su vam trenuci opuštanja, emotivni uzlet pun strasti. Obratite pažnju na finansije. Čini se da vam novac curi kroz prste, a niste u situaciju u kojoj možete sebi to da dozvolite. Ne predstoje vam značajniji zdravstveni problemi.

LAV
Partner vas obasipa pažnjom i toplinom na koju u poslednje vreme niste navikli. Morate priznati da vam prija, a sad znate i način da se vaši odnosi poboljšaju. Potrudite se da ih ovakvim i održite, a u međuvremenu uživajte! Dešavanja na poslovnom planu zahtevaju vašu punu angažovanost. Odgovorni ste i svesni šta se od vas očekuje, ali morate više poverenja ukazati i svojim saradnicima. Ukoliko hitno nešto ne preduzmete, tegobe sa kičmom će postati hroničan problem.

DEVICA
Čini se da samo vi brinete zbog neskladnih odnosa u vašoj zajednici. Vaš partner je potpuno opušten, i reklo bi se da ih i nije svestan. U tom slučaju on i nema probleme. Otvoreno razgovarajte sa njim, bez bojazni kako ćete biti shvaćeni, jer ćete u suprotnom ostati neshvaćeni. Vaš perfekcionistički odnos prema poslu trenutno nije podržan od poslovnih partnera. Ipak, neka to u vama ne izazove sumnju. Vi ste u pravu i nemojte da odustajete od svojih principa. Potrebno vam je više kretanja i rekreacije.

VAGA
Skorašnje poznanstvo za koje ste smatrali da ne može snažnije da utiče na vas, počinje da budi u vama izuzetno prijatne emocije. Pored ove osobe se osećate sigurno, zaštićeno, a reklo bi se i voljeno. Dakle, još jedno iskustvo koje vam govori da prvi pogled i te kako može da prevari. Niste zadovoljni situacijom na poslovnom planu, ali ste svesni da tokom ovog perioda ne možete učiniti ništa što bi donelo pozitivne promene. Obratite pažnju na ishranu.

ŠKORPION
Vaša hedonistička priroda okreće se protiv vas. Izabranik veoma burno reaguje na vašu konstantnu potrebu da flertujete. Preuzmite konačno odgovornost i postavite stvari na pravo mesto. Nije sve oko vas izazov, posebno ukoliko se preskupo plati. Izuzetno uspešan period na poslovnom planu, izgleda da vas ne zadovoljava. Svesni ste da možete više i bolje, ali vas sputava sredina u kojoj radite. Menjajte svoje loše navike, pre nego što one promene vaše zdravstveno stanje.

STRELAC
Trenutne nesuglasice na emotivnom planu su prolazne. Posle faze zatišja očekuje vas prolom strasti, kao grom iz vedra neba. Čini se da ste oboje pomalo zaboravili šta osećate jedno prema drugom. Kraće poslovno putovanje preokreće situaciju na poslovnom planu u vašu korist. Nova poznanstva omogućiće vam i nove, interesantne projekte. Kad su slatkiši u pitanju, definitivno ste skloni preterivanju. Pokušajte da se kontrolišete.

JARAC
Vaša disciplinovana ličnost i oprezna priroda često potiskuje emocije koje negujete prema voljenoj osobi. Iako ona veoma dobro zna u kojoj meri vam je stalo do nje, ne bi bilo loše da ponekada otvorenije pokažete osećanja. Ne brinite, nećete je uplašiti. Uplašeni ste samo vi. Rezultati vaše upornosti, odlučnosti i tvrdoglavosti, konačno su pred vama. Vaš trud se konačno isplatio i sada je vreme da se opustite. Potreban vam je odmor.

VODOLIJA
Brzopletost vašeg partnera će vas neprijatno iznenaditi, ali možda samo zato da bi ste i vi konačno shvatili kako je kad vam voljena osoba priredi neprijatno iznenađenje. Ukoliko priželjkujete da promenite posao, imajte u vidu da je sada pravi trenutak za to. Jedini problem je odluka kuda se okrenuti, s obzirom da ćete imati nekoliko različitih ideja i ponuda. Povremene glavobolje su prolaznog karaktera, uglavnom uslovljene napetošću.

RIBE
Posle dužeg perioda i vi počinjete da plivate uzvodno. Sami, ili u društvu partnera, u ovom trenutku je manje važno, jer ste konačno povratili samopouzdanje koje će vas, ako ste sami, veoma brzo dovesti u izuzetno prijatno društvo osobe suprotnog pola. Vašem šarmu niko ne može da odoli. Vaša kreativnost dolazi do punog izražaja, zbog čega ste zadovoljni i vi, i vaši saradnici. Ne dozvolite da vas sputa nekoliko neprijatnih okolnosti. Zdravi ste.

- LJUBAV - POSAO - ZDRAVLJE
OVAN 3 5 5
BIK 3 4 4
BLIZANCI 2 3 4
RAK 5 4 5
LAV 5 5 3
DEVICA 4 4 5
VAGA 5 4 5
ŠKORPION 3 4 4
STRELAC 5 5 5
JARAC 5 5 5
VODOLIJA 4 5 4
RIBE 5 5 5


Sadržaj:

Ekskluzivno
ARONIJA

Novo voće rajske bašte

TEMA BROJA
Vodič kroz ZDRAVU DIJETU

SVAKI OBROK 400 KALORIJA

KAKO OKSIDIRAMO
Birajte: ENERGIČNI ili TROMI

ALKOHOLIZAM
Majčina dušica čašicu lomi

TRAVOM NA OTOK
Čaj za pre i posle

POMOĆ IZ BAŠTE
Biljka za vensku boljku

KUĆNI MELEMI
Povratak bakinoj alhemiji

JOD U AKCIJI
Gorivo za zdrav život

SRCE ČUVAJ HRANOM
Cela porcija u 2 pesnice

VOJNO-MEDARSKA RADIONICA
Kad pčelice marširaju

BAKAR
Nabacite crvenkasti štit


ZA “BILJE I ZDRAVLJE” OTKRIVAJU:
------------------------------

ĐURĐIJA CVETIĆ
Pobedila sam bolest!

SNEŽANA I DRAGAN STOJKOVIĆ
Japanska trpeza u Bg i Parizu