Da li ste zainteresovani za pretplatu na kompletno izdanje "Bilja i zdravlja" u elektronskom obliku?
Da, svakako
Zavisi od uslova pretplate
Ne
HOROSKOP
24.11- 8.12. 2006.
OVAN
Osećate da dugujete partneru mnogo više nego što mu, pružate. I potpuno ste u pravu! Kada vam je bila potrebna njegova podrška, imali ste je neograničeno, a sada kada se situacija promenila, vi ste zatajili. Radite neumorno, ne štedite ni sebe, ni druge. Zdravstvenih problema nemate, ali ne bi bilo loše da se malo viš odmarate.

BIK
Vaše emocije osciliraju iz jedne, u drugu krajnost. Ili ste posesivni i nezadovoljni, ili nezainteresovani. Ovakvim ponašanjem zbunjujete partnera, ali srećom on ima razumevanja za vaše bubice. Prihvatite nežnost i prestanite da brinete zbog svega i svačega. Fleksibilniji stav prema saradnicima pomogao bi vam da okončate poslove koji su vam bitni i ne reagujte impulsivno. Lakši pad imuniteta proizvod je pomanjkanja vere samopouzdanja.

BLIZANCI
Flertujete, koketirate i još se čudite zbog čega se vaš izabranik distancira. Prestanite da se ponašate detinjasto i neodgovorno i potrudite se da saznate šta zaista želite. A ne bi bilo loše da to pokažete i partneru. Previše mislite na posao, a u delima vas nema dovoljno. Ne bi bilo loše da potpuno preokrenete ovu situaciju, ne bi li stvari krenule u pozitivnom sameru. Potreban vam je miran san, u čemu će vam pomoći miris lavande.

RAK
Uvideli ste svoju grešku i sada je vreme da to pokažete i partneru. To će biti sasvim dovoljno da se vaši odnosi poboljšaju. Kao što vidite i sami, poverenje je od izuzetnog značaja za svaku vezu. Pred vama je izuzetno plodonosan period, posebno ukoliko se bavite umetnošću, ili bilo kojom delatnošću vezanom za umetnost. Maštoviti ste i kreativni, a jednino što vam preostaje je da svoje ideje pretvorite u dela. Vaša vitalnost je na zavidnom nivou.

LAV
Vaši kriterijumi su sve viši. Razmislite o svom ponašanju i o prioritetima. U suprotnom, postoji varijanta u kojoj ste vi diktator, ali i veoma usamljeni. Vaša finansijska situacija je sve bolja, tako da sada bez rizika možete da uđete u poslovni projekat o kome ste do skoro mogli samo da maštate. U svoju dealtnost uključite i saradnike, u koje možete imati poverenja. Čuvajte kičmu.

DEVICA
Vaša veza je sasvim solidna ukoliko i vaš partner ne žudi za strastvenim trenutcima. Poznato je u kojoj meri obraćate pažnju na detalje, koliko ste odgovorni, pedantni i precizni. Konačno vaše osobine dolaze do punog izražaja, i to isključivo kao vrline. Samim tim, uspeh vam je gotovo zagarantovan. Lakše stomačne tegobe zahtevaju i lakšu ishranu, kao i manje, ali češće obroke.

VAGA
Nemojte dozvoliti da vam se prijatelji mešaju u odnos sa partnerom. Koliko god da su dobronamerni, ne mogu da znaju vašu situaciju onako dobro kao što je vi znate. Oko sebe, uglavnom, imate prilično pristrasne osobe, a da ne govorim o onima koji su zavidni. Sada bi trebalo da date sve od sebe, ukoliko želite da se pomerite sa mrtve tačke. Moguće su lakše infekcije urinarnog trakta. S obzirom da vam je to osetljiva tačka, obratite pažnju da ove tegobe ne prerastu u hronične probleme.

ŠKOPRION
Ne možete da sedete na dve stolice, zato dobro razmislite šta vam je važnije, veza koja je kvalitetna i u koju bi tek trebalo da ulažete, ili prolazna avantura. Vreme koje posvećujete poslu loše ste organizovali, ili ga uopšte niste organizovali. Samim tim vam se čini da ne činite nikakve pozitivne pomake, i gotovo da ste u pravu. Podložni ste virusnim infekcijama, posebno kada su disajni putevi u pitanju.

STRELAC
Vi ste na „sedmom nebu“, a kako ste tamo stigli ne znate ni sami. Uživajte sada, jer je očigledno vreme za užitke. Kasnije ćete rešavati probleme. Promene na poslovnom planu, za kojima tako žudite, za sada nisu realne. Zapravo, trebalo bi duboko da se zamislite i veoma dobro organizujete, kako biste uspeli da obavite sve svoje obaveze koje ste do sada zapostavljali. Potrebno je da izbacite toksine iz organizma.

JARAC
Prolepšali ste se, a kako i ne bi kada zračite zaljubljenošću. Ništa ne može poremetiti vaše dobro raspoloženje i ništa ne može izbrisati osmeh sa vašeg lica. Izgleda da i zemaljski jarčevi konačno dobijaju krila. Odgovorni i principijelni, polako ali sigurno dolazite do svojih ciljeva. Za svoj uspeh zaslužni ste sami. Zadovoljstvo izbija iz svake vaše pore, a zdravlje je, pre svega, porizvod sreće.

VODOLIJA
Vašem partneru odavno je poznat vaš strah od emotivnog vezivanja. Ukoliko to uskoro ne učinite, teško da ćete ikada ostvariti vezu kojom biste bili zadovoljni. Od vas najviše zavisi vaša sreća. Budite oprezni sa finansijama. Izbegavajte bilo kakve značajnije investiciji i transakcije. Suviše je rizična situacija, tako da bi vam se moglo desiti da poslujete sa gubitkom. Nešto niži krvni pritisak zaista nije i zdravstveni problem.

RIBE
Da li ćete plivati uzvodno, ili nizvodno, zavisi samo od vas. Skloni ste samosažaljenju, bez realnih razloga. Prevaziđite svoju nesigurnost. Nije najteža varijanta biti sam, već usamljen. Pred vama su nove mogućnosti, stoga je veoma bitno da ne rasipate energiju, već da se fokusirate na ono što je za vas važno. Ne izbegavajte promene. I te kako ste spremni za njih. Manji problemi sa sinusima mogli bi da narastu ukoliko ih i dalje budete ignorisali.


Sadržaj:


LICE SA NASLOVNE STRANE
OLJA CRNOGORAC
“Ol inkluziv” al po malo

VLADIMIR BOŽOVIĆ
Molitveni doručak za zdravlje

EKSKLUZIVNO
Surogat cigareta!

SLADIĆ
Najstariji lek protiv kašlja

BILJNI ATLAS
Apoteka u 10 tomova

ANTIHOLESTEROL DIJETA
Završni udarac iz tanjira

IZLEČITE GORUŠICU
Đumbir i zob prva pomoć

TEGOBE U TRUDNOĆI
3 koraka drugog stanja

TETANUS
Zli grč vreba iz rane