Da li ste zainteresovani za pretplatu na kompletno izdanje "Bilja i zdravlja" u elektronskom obliku?
Da, svakako
Zavisi od uslova pretplate
Ne
Horoskop
16.3-30.3.2007.
OVAN
Čini se da koristite izreku da su u ljubavi sva sredstva dozvoljena. Vaš partner gubi strpljenje i razumevanje za vaše ponašanje, koje počinje da prelazi sve granice pristojnosti. Ukoliko nastavite da flertujete na sve strane, uskoro ćete ga izgubiti. Ne uzimajte sve zdravo, za gotovo! To što vam je nadređeni nagovestio napredak na poslu, ne znači da tako i mora i da bude. Sve zavisi od vašeg truda. Vaše zdravstveno stanje je sasvim stabilno.

BIK
Vaša veza je i dalje u usponu. S obzirom da je Venera vladajuća planeta vešeg sunčevog znaka, vi bez sumnje znate kako se to postiže. Na vrhuncu ste stvaralačkih sposobnosti! Ne dopustite da vas deprimira zavist pojedinih saradnika. Ukoliko se bavite delatnošću koju smatrate kreativnom, uspećete da realizujete neke od inovacija o kojima ste do sada samo maštali. Moguće su lakše virusne infekcije disajnih puteva.

BLIZANCI
Idealizacije, bilo kog tipa, a posebno ukoliko su vezane za ljubav, donose i velika razočarenja. Ipak, nije vam partner kriv što ste ga posmatrali kroz ružičaste naočare. Budite pošteni prema njemu i prema sebi, i ne dopustite da se ova situacija ponovi. Uspeh koji vam predstoji na poslovnom planu, nećete, bar u prvi mah, doživeti kao pozitivan korak. Otvara vam se veoma mnogo mogućnosti. Ne dvoumite se, iskoristite ih! Više vremena provodite u prirodi.

RAK
Dilema vezana za vaš ljubavni život razrešiće se sasvim spontano. Razmišljanja, dvoumljenja i nesigurnosti, pašće u vodu pred jednim iskrenim pogledom pašeg partnera. Dopustite da emocije prevladaju razum, jer nisu vas one izdale, kako često mislite, već vaša nerealna očekivanja. Vreme je da i na poslovnom planu prezentujete svoje ideje. Pokazaće se da će biti veoma korisne za vaš uspeh, ali i za napredovanje celog vašeg radnog okruženja. Zdravstveno stanje vam je sasvim zadovoljavajuće.

LAV
Vi i vaš partner ste definitivno u raskoraku! Da bi vaša veza,mogla kako-tako da funkcioniše, moraćete oboje da činite kompromise. Koliko god vam u ovom trenutku to delovalo nemoguće, verujte da nije. Važno je da vam je još stalo do te veze. Možete da očekujete značajniju finansijsku dobit. Vaša želja da uložite u novi poslovni projekat, sasvim je opravdana, ali i prilično rizična. Dobro razmislite i proverite sve činjenice, pre nego što išta učinite. Zdravi ste.

DEVICA
Postigli ste da vam veza bude stabilna i da se u njoj oboje osećate sigurnim. Jedino vam u ovom trenutku nedostaje malo svežine. Iznenadite partnera, poklonite mu nešto, pripremite romantičnu večeru, ili kupku za dvoje! Sve vam polazi za rukom. Stoga je pravo vreme da načinite sve one promene na poslovnom planu, za kojima već duže žudite. Vi i inače vodite računa o svojoj ishrani, ali je sada vreme da budete još pažljiviji.

VAGA
Vaša potreba da činite kompromise, čak i kada to nije dobro za vas i vašu okolinu, počinje da kopni. Rešili ste da određene situacije nazovete pravim imenom i da se konačno suočite sa problemima koji su se pojavili između vas i partnera. U svakom slučaju, učinili ste veliki pozitivan pomak. Uspeh vam predstoji i na poslovnom planu. Moguće je kraće putovanje koje će vam otvoriti i nove poslovne mogućnosti. Veće količine vitamina C mogle bi da spreče infekcije.

ŠKORPION
Stanje u vašoj vezi je neuporedivo bolje. Sada ste svesni da ne možete za sva dešavanja oko sebe, vi da snosite odgovornost. Vi i partner ste sada neuporedivo opušteniji, ali nemojte očekivati da vam odmah cvetaju ruže. Predvideli ste mnoga dešavanja na poslovnom planu i reagovali pravovremeno, zato ste retki u vašem okruženju kome situacija nije neizvesna. Unesite više vitamina u ishranu.

STRELAC
Svesni ste promena koje se u vama dešavaju usled uticaja vaše nove veze. Nemojte dopustiti da okolina utiče na vas, jer niko ne zna šta se zaista zbiva. Koliko god da su vam prijatelji dobronamerni, njihovi kriterijumi ne moraju biti i vaši. Uživajte u ljubavi! Ukoliko tragate za novim poslom, on je pred vama. Nemojte propustiti priliku, jer vam se slična neće uskoro pojaviti. Skloni ste lakšim fizičkim povredama. Budite pažljivi i ne precenjujte svoje mogućnosti.

JARAC
Razjasnili ste nesporazume i prevazišli nesuglasice u svojoj vezi. Pokušajte da budete otvoreniji. Vi to možete, samo je potrebno da ste sigurni da je vašem partneru zasita stalo do vas. Uspeh je na vidiku i svakako vas neće mimoići, koliko god da niste u to sasvim sigurni. Kao što znate, zdravlje vam je veoma uslovljeno psihičkim stanjem. Zato se potrudite da zadržite dobro raspoloženje.

VODOLIJA
Svesni ste da potpuno slobodno možete da se prepustite događanjima na emotivnom planu, jer sumnji više nemate. Vi ste, svakako, jedan od znakova koji je spreman da se žrtvuje da bi ispunio svoje snove. Manje nesuglasice sa bliskim saradnikom, rešićete humorom. Izbegnite preterano ozbiljan stav. Opustićete zategnutu atmosferu i uspostaviti pozitivnu saradnju. Moguće su manje tegobe sa kičmom. Radite redovno lagane fizičke vežbe.

RIBE
Ušli ste u vezu sa osobom koja vašim dubokim emocijama nikako ne može da parira. Ukoliko se ovako neobavezan odnos uopšte i može nazvati vezom! Bar budite svesni posledica i nemojte kasnije da se sažaljevate. Prevaziđite svoje prazan hod i krenite hrabro napred. Uspeh na poslovnom planu predstoji svim ribama koje se bave nekom vrstom umetnosti, ili poslovima koji su za nju indirektno vezani. Osim nezadovoljstva na emotivnom planu, zdravstvenih problema nemate.


Sadržaj:


IVANA ZARIĆ
Moje TV flekice

JELENA ROZGA
Sanjam Beograd više od Pariza!

EKSKLUZIVNO
Jedete li GI

NAUKA POTVRĐUJE
Snovi odaju bolest

CIMET I MED
Slatka lekovita bomba

REIŠI GLJIVA
5 lekara ispod panja

DIMNJAČA
Travka od - žutice

MELEMI ZA USNE
Štit i za poljupce na vetru

DUGOVEČNOST
Soja sos ne broji godine