Da li ste zainteresovani za pretplatu na kompletno izdanje "Bilja i zdravlja" u elektronskom obliku?
Da, svakako
Zavisi od uslova pretplate
Ne
Horoskop
30.3. - 13.4.2007.
OVAN
Uskoro ćete upoznati interesantnu osobu koja će privući svu vašu pažnju. Može se desiti da je već „zauzeta“, ali vas to neće pokolebati. Budite oprezni, da se nakon svega ne bi razočarali. Uspešnost na poslovnom planu, trenutno ne zauzima značajno mesto u vašem životu. U redu je ukoliko ste svesni šta propuštate, ali ako ne zapažate pozitivne mogućnosti koje vam se nude, kasnije bi vam moglo biti veoma žao. Vi retko kada imate značajnijih zdravstvenih problema, ali to nije razlog da preterujete i da se iscrpljujete do krajnjih granica.

BIK
Pokušajte da budete malo taktičniji. Tačno je da je iskrenost jedini način da izađete iz ovog kriznog perioda, ali je takođe veoma značajno, na koji ćete način da je iskažete i čime će ona još biti propraćena. U svakom slučaju, malo više nežnosti s vaše strane, ne bi bilo na odmet. Iz potpuno realnih razloga, novi saradnici nisu u vama probudili poverenje. Pomirite se sa činjenicom da se u ovom trenutku ne možete pouzdati ni u koga, osim u sebe samoga. Moguće su lakše virusne infekcije.

BLIZANCI
U vašoj vezi, vi ste strana koja u poslednje vreme pravi kompromise. Svesni ste i sami, koliko to nije dobro i da ćete početi da se osećate kao žrtva. Menjajte ovo stanje, koliko god to bilo teško, jer vama je stalo do ove veze. Organizujte se bolje i ne oklevajte da svoje ideje sprovedete u dela. Videćete da će to biti neuporedivo manji problem, nego što vam se sada čini. Ne predstoje vam značajniji zdravstveni problemi, a ukoliko vas muči nesanica, pomoći će topla kupka.

RAK
Problemi su iza vas, a vama je i dalje teško da se opustite. Možete imati poverenje u partnera, a vaša veza je na dobrom putu da postane izuzetno kvalitetna i trajna. Uživajte i ne osvrćite se na prošlost. Ne bi bilo loše da razmislite, i da usvojite neke od ideja vaših saradnika. Iako vi snosite najviše odgovornosti, to ne znači da treba da odbacite sve svoje kolege. Stomačne tegobe su najčešći razlog vaše snažne unutrašnje nervoze. Ne postoje realni razlozi za ovakvu situaciju.

LAV
Vi ste sjajan dramaturg, ali možda ne bi bilo loše da tu svoju osobinu kreiranja emotivnog života, prenesete na drugi nivo. Partneru je veoma teško da prati vaše burne emocije, zapravo on postaje veoma iscrpljen, prezasićen i nezadovoljan zbog vaše konstantne posesivnosti i potrebe da budete u centru pažnje. Na poslovnom planu, trenutno ne možete da očekujete značajnije promene, ali to nije razlog za brigu. Naprotiv, potreban vam je period opuštanja. Kičma vam je i dalje osetljiva. Preduzmite potrebne korake da sanirate ove tegobe.

DEVICA
Izgleda da u poslednje vreme sami sebe pokušavate da ubedite kako vam je i dalje stalo do partnera i veze. Mora se priznati, prilično neuspešno, s obzirom da vaša dela govore sasvim suprotno. Misli i emocije obuzela vam je sasvim druga osoba, koja se tek pojavila u vašem životu. Budite iskreni i raščistite odnose. Na poslovnom planu ste veoma uspešni. Ponašajte se i dalje objektivno i uzmite u obzir da svi imaju po neku manu. Vitalni ste i zdravi.

VAGA
Potrudite se da, bar kada je o vašem vaš ljubavnom životu reč, ne donosite značajne odluke tokom naredne dve nedelje. Povređeni jeste, ali imajte u vidu da niko, a ponajmanje vaš partner, nije želeo da vas dovede do ovakvog raspoloženja. Pokušajte da oprostite, jer to je jedini dokaz prave ljubavi. Niste u periodu koji je povoljan za rizične poslovne poduhvate, pa budite veoma oprezni. Ne samo da vaš poduhvat ne bi bio uspešan, već biste mogli da budete i na velikom finansijskim gubicima. Vaša delikatna koža, kao što i sami znate, reaguje na svaku stresnu situaciju.

ŠKORPION
Ovo je period kada mnogi škorpioni mogu upoznati osobu koja će u svakom smislu imati počasno mesto u njihovom životu. Dakle, pred vama su uzburkane strasti i duboke emocije, koje već odavno priželjkujete. Škorpije koje imaju dužu emotivnu vezu, su na prekretnici. Umorni ste od posla i zaista je vreme da se odmorite. Postigli ste veoma mnogo, a detalje prepustite saradnicima. Na kraju krajeva, vreme je da ukažete i njima poverenje. Vaše zdravstveno stanje je sasvim stabilno, a kako i ne bi bilo kada ste zadovoljni.

STRELAC
Vi prosto ne možete da poverujete da imate ovoliko sreće. Vaša ljubav je u punom cvatu. Ne dopustite da se iko upliće u vaš odnos sa partnerom. Mnogi, pa i oni koje smatrate bliskim, vam zavide. Nemojte zbog naivnosti da prokockate ovu sreću. Primorani ste da sarađujete i sa onima sa kojima nemate ni jednu dodirnu tačku. Ipak, budite strpljivi. Od toga zavisi da li ćete uspeti da progurate svoje ideje. Kontrolišite krvni pritisak. Moguće su manje, ali česte oscilacije.

JARAC
Osvrnite se malo i na lični život. U toj meri ste preokupirani karijerom, da ste potpuno zapostavili partnera. Nemojte se čuditi ukoliko on uskoro izrazi svoje nezadovoljstvo. Vi znate da je vama veoma stalo do njega, ali on više nije siguran u vaše emocije. Briga vezana za posao je trenutno prilično neprimerena. Preterujete u svakom pogledu, kao i uvek kada je u pitanju vaš posao. Sasvim je u redu da budete odgovorni, ali ne i fanatični. Nešto lošija cirkulacija, zahteva više fizičkih aktivnosti.

VODOLIJA
Tako nezavisni i slobodoumni, vi ipak sve više padate pod uticaj okoline, koja ne gleda blagonaklono na vašu vezu. To što ona nije standarna i uobičajena, zaista ne treba da smeta bilo kome, kad već ne smeta vama. Ne dopustite da vam iko daje negativne sugestije. Verujte samo svojim osećanjima. Pred vama je veoma značajan poslovni potez, koji će zahtevati i neki novi vid edukacije. Ne bi trebalo da se dvoumite, jer je ovo vrlo bitan korak za vašu karijeru. Moguće su manje tegobe sa urinarnim traktom.

RIBE
Svesno koristite sav šarm jedne tipične ribe, da biste osvojili osobu do koje vam je stalo. Jedino pitanje je, koliko je ona toga uopšte vredna. Kreativnim i zanimljivim idejama, inspirisaćete okolinu da prihvati svaku vašu sugestiju. Ne dopustite sebi da vas mašta suviše zanese. U tom slučaju biste proneverili poverenje koje vam je ukazano, a teško da bi vam se slična šansa uskoro ukazala. Iako niste ljubitelj sporta, lagane šetnje u prirodi vam svakako ne bi škodile.EKSKLUZIVNO
Lek protiv raka dojke
Bolest ugašena u ćeliji!


TEMA BROJA
Kantarion: Sinonimn lekovitog bilja

SUPLEMENTI SA DVA LICA
Dubleri u opasnoj roli zdravlja

LEKOVITI KVASAC
Zamesite recept zdravlja

FITO APOTEKA
Lekoviti vesnici proleća

SAPUNJAČA
Crvena šlajer trava gasi kašalj

ZBOGOM PUŠENJE
Kako pobeći od nikotina?

UKUSI LEČE
Stetoskop na vrhu jezika

ŽENSKE TEGOBE
Kašikom oteran PMS

URINARNE INFEKCIJE
Rogato sunce krije upale

VREME JE ZA SREMUŠ
Divlji luk čiste krvi!

VOĆNE POSLASTICE
Slatkiši da želja mine

PRIRODNI LIFTING
Umijte telo voćem

DAROVI PRIRODE
Ni dan bez zelenog čaja!