Da li ste zainteresovani za pretplatu na kompletno izdanje "Bilja i zdravlja" u elektronskom obliku?
Da, svakako
Zavisi od uslova pretplate
Ne
Horoskop
13.4.2007-27.4.2007.
OVAN
Sa snažnim prilivom energije, vaš avanturistički duh se ponovo budi. Ipak budite oprezni, privući ćete i one osobe suprotnog pola čije ponašanje može biti sve ostalo, samo ne civilizovano, a ponajmanje interesantno i privlačno. Pred vama je značajnija finansijska dobit. Sačekajte pametan momenat i realniju poslovnu varijantu. Stomak vam je nešto osetljiviji, što je u vašem slučaju najčešće pokazatelj da nešto iz mentalnae okoline veoma teško varite.

BIK
Vama će se, čini se, tokom narednog perioda sve želje ispuniti. Stoga budite veoma oprezni u odnosu na ono što želite. Ne dozvolite sebi da se upustite u situacije zbog koji biste se da kasnije kajali. Romantični, pa i erotični trenuci, svakako vas neće mimoići. Ne pouzdajte se previše u svoje saradnike. Malo je onih u koje trenutno možete da imate poverenja, bez obzira o kojim je razlozima reč. Neka vaša trpeza bude bogata svežim voćem i povrćem, a izbegavajte masti i šećer.

BLIZANCI
Postoji osoba suprotnog pola iz vaše bliže okoline koja vas u isti mah i privlači i odbija. Ova kontradiktornost, čini je još interesantnijom za vas. Pokušajte, pre nego što načinite prvi korak, da razlučite šta je u pitanju. Koliko god da je ozbiljna i kritična situacija u okviru vašeg posla, imajte u vidu da ne postoji greška koja se ne može popraviti. Vi zaista pružate maksimum, a činjenica da okolnosti nisu najsrećnije, ne treba da vas opterećuje. Više se odmarajte.

RAK
S obzirom da je vaša veza proizvod prave ljubavi, sigurno je da ćete vi i partner zajedničkim trudom uspeti da prevaziđete nesporazume, koji su u osnovi veoma bezazleni. U buduće ne dopustite da vam se iko sa strane, pa ni one osobe koje smatrate bliskim, umešaju u vezu. Neka vam ova situacija bude za nauk. Promene na poslovnom planu su upravo onakve za kakvim već duže žudite. Konačno možete da se ispoljite u pravom svetlu i da pokažete sve što znate i umete. Vaše zdravstveno stanje je sasvim zadovoljavajuće.

LAV
Vašem partneru je izuzetno stalo do vas i veze. Ipak, to ne znači da on treba da bude jedina strana koja ulaže u tu vezu. Preterano ste se opustili i počeli da podrazumevate stvari koje ne treba tako gledati. Ne zaboravite da je vaša veza suviše kvalitetna, da biste je tako površno prihvatali. Na poslovnom planu sada gotovo sve zavisi od vas. Donekle ste izgubili početni entuzijazam, ali to ne znači da ne možete da ga povratite. Ukoliko uspete da prevaziđete nedostatak motivacije, očekuje vas izuzetan uspeh. Kontrolišite krvni pritisak.

DEVICA
Vaša veza je na iskušenjima. Koliko vam je zaista stalo, u kojoj meri ste spremni da se žrtvujete i da pomažete jedno drugom? I da li se uopšte u dovoljnoj meri razumete. U svakom slučaju, rešenje će biti pozitivno, bez obzira da li ćete morati da se suočite sa sopstvenim iluzijama, ili će vam ova prekretnica učiniti vezu još stabilnijom i snažnijom. Na poslovnom planu se potrudite da budete malo opušteniji. Mirisi lavande i ruzmarina osvežiće vas i učiniti mirnijim.

VAGA
Ne postoji osoba kojoj se vi tokom naredne dve nedelje nećete dopasti. Ipak, vas privlači neko ko vam se u ovom trenutku čini prilično nedostižnim. Imajte u vidu da ništa nećete izgubiti ukoliko je kontaktirate. Mnoge vage očekuje putovanje za koje će se veoma brzo ispostaviti da je i više nego značajno za njihovu karijeru. Novi poslovni kontakti, novi saradnici, vaš su izlaz iz dosadašnje prilično deprimirajuće poslovne situacije, ali i vrata za neuporedivo interesantije i pozitivnije okvire. Zdravi ste.

ŠKORPION
Promenljivog ste raspoloženja, što se ogleda i na vaš odnos sa partnerom. On jeste tolerantan i pun razumevanja, ali od vas bi bilo potpuno nezrelo da vas partner razume i oseti bez reči objašnjenja. Kada je posao u pitanju, znajte da mučite sebe sumnjama i dvoumljenjima. Prihvatite novine, zar ih niste i do sada želeli? Uostalom, ni hazard vam nije stran! S obzirom na snažnu nervozu koja vas muči, možete osetiti i niz različitih, pre svega, psiho-somatskih tegoba. Ipak, vaše zdravstveno stanje je u osnovi stabilno.

STRELAC
Vaš partner deluje nezainteresovano, pa i nezadovoljno? Vreme je da promenite taktiku, jer ste ga izgleda razmazili i učinili egocentričnim. Okrenite glavu na drugu stranu i pustite njega da preuzme inicijativu. U suprotnom, vi ćete uskoro postati u toj meri frustrirani, da vam neće biti teško ni da prekinete vezu. U poslednje vreme mnogo planirate, ali se svojih planova ne pridržavate. Niti uspevate da ih realizujete. Razmislite dobro o posledicama ovakvog ponašanja. Karijera bi mogla da bude ozbiljno ugrožena. Potrebno vam je više fizičkih aktivnosti.

JARAC
Zaboravite, bar kada je vaš ljubavni život u pitanju, na svoj imidž ozbiljne i zatvorene ličnosti. Budite konačno ono što zaista jeste, nežni, odani i beskrajno romantični. Vaš partner će biti oduševljen promenom i ponovo zaljubljen u vas. Sa saradnicima ste korektni, što u ovom trenutku i treba da bude granica vašeg ponašanja. Vaše ideje neka, za sada ostanu samo vaše. Strpljivo ćete dočekati vreme kada ćete moći i da ih ostvarite. Vaša inače osetljiva tačka, kostobolja zahteva nešto ozbiljniji tretman.

VODOLIJA
Ne budite impulsivni i ne donosite zaključke samo na osnovu subjektivnog doživljaja. Suočite se sa sopstvenom nesigurnošću, umesto što je projektujete na odnos sa partnerom. Iako vam se nude i otvaraju brojne mogućnosti na poslovnom planu, ovo nije period kada bi trebalo da sklapate nove poslove, potpisujete ugovore, pa čak i vršite poslovne pregovore. Sačekajte povoljniji momenat - niti ste vi dovoljno objektivni, niti su vaši novi saradnici dovoljno iskreni. Vaša vitalnost je na zavidnom nivou.

RIBE
Nostalgični ste, a da ni sami ne znate zašto. Čemu vraćanje u prošlost, ukoliko ste je prevazišli, posebno kada to postaje smetnja i vama i partneru! Uostalom, to bi bio i prilično tipičan način funkcionisanja jedne ribe, zar ne? Iskoristite šansu, jer teško da će vam se na poslovnom planu uskoro ukazati ovako dobra prilika da pokažete sve što znate. Sva vaša kreativnost, koja definitivno nije mala, došla bi do izražaja, a vi biste osetili ogromnu ličnu satisfakciju, koja vam je i te kako potrebna. Ne predstoje vam značajnije zdravstvene tegobe.


Sadržaj:

EKSKLUZIVNO
USA dijeta
3 kg za 5 dana!

GORDANA STRAJIN
MIS poliglota i polisportista

ALEKSANDAR TIMOFEJEV
Vene pune istorije

BILJANA RISTIĆ
Novi brak i novi početak

LEPOTA BEZ HEMIJE
Napravite svoju pomadu

Beli luk u tabletama?
Bez mirisa NE LEČI!

Biljne masnoće
6 uljnih favorita zdravlja

TEMA BROJA
Alergije: Uzbuna zbog uljeza

Samodijagnostika
Na noktima zdravlje piše

Nervoza i energija
Izbacite stres iz tanjira...

Mladi i sport
Asovi iz bakine kuhinje...

U susret suncu
Zraci po koži pišu